Herečka Drew Barrymore má po porodu rozestup břišních svalů

19.06.2019 | Osobnosti

Herečka Drew Barrymore podstoupila speciální ošetření břicha. Po dvou těhotenstvích se jí totiž rozestoupily břišní svaly a povolila středně vedoucí lišta z vazivové tkáně. Cvičením lze sice napravit mírnou diastázu břišních svalů, ale hollywoodská hvězda vsadila na řešení problému na specializovaném pracovišti a na metodu EmSculpt.

„Miluju cvičení, ale po dvou dětech jsem měla pořád nějaká zranění, protože nemám pořádně zpevněné břicho. Střední část byla vystouplá jako vana a pořád mě zrazovala. Ženy mají děti celé věky, ale nikdo dodnes nemluví o tom, jak to poznamená jejich tělo,“ zlobila se Drew.

Zákrok pro bohaté?

Barrymore je tváří metody EmSculpt, která využívá elektromagnetické vlny, jimiž působí na tukovou tkáň, svaly a vazivovou tkáň. Po ošetření se břicho téměř ihned výrazně zpevní.

„Okamžitě jsem vnímala ten rozdíl. A také to bylo ihned vidět, ale celé břicho najednou začalo jinak pracovat,“ tvrdí Drew.

Ačkoli ona za reklamu na EmSculpt dostane tučný honorář, zájemci o proceduru se musejí připravit na placení nemalé sumy. Ošetření vyjde v řádu desítek tisíc korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat