Kéž bych se v mládí tak nehnala do vztahů, míní Julianne Moore

18.06.2019 | Osobnosti

Herečka Julianne Moore chápe, že se mladí lidí ženou do vztahů. Ona nebyla totiž jiná. Dnes toho ale lituje. Kdyby prý žila déle nezadaná, rychleji a lépe by pochopila, kým je a co od života požaduje. V osmapadesáti letech je ale prý nesmírně ráda, že má manžela a klape jim to. Neumí si představit, že by musela opět randit.

S manželem Bartem Freundlichem má jednadvacetiletého Caleba a sedmnáctiletou Liv.

Pořád jsem s někým žila...

„Nebyla jsem nezadaná moc dlouho! Pořád si přeju, kéž bych tehdy jako mladá bývala byla déle nezadaná. Pořád jsem s někým žila a neměla tak šanci zjistit, kdo jsem a co chci,“ míní Moore.

Ale dnes po svobodě vůbec netouží a je ráda, že jí to s druhým manželem tak klape.

Randění je těžké

„Nevím o tom, že bych někdy v životě slyšela kohokoli říkat, jsem tak rád, že můžu randit. Je to totiž hrozně těžké!“ svěřila v rozhovoru pro The I Paper.

Julianne byla v letech 1986 až 1995 manželkou Johna Goulda Rubina. Rok po rozvodu začala žít s Bartem Freundlichem, jehož manželkou se stala ale až v roce 2003.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat