9 celebrit, které rozhodně litují plastické operace. Zmršené vnady, rty i liposukce

Nebojte, nečeká vás galerie odstrašujících případů ukazujících, jak to vypadá, když to člověk přežene s plastikami (a že by se jich našlo docela dost). Zkrášlovacích zákroků totiž mnohdy litují i hvězdy, které vlastně „vypadají docela normálně“.

Takže které celebrity neměly při pohledu do zrcadla z upraveného těla zrovna radost?

Jessica Simpson

Jessica odmítá jakékoli spekulace, že by si nechala zvětšit poprsí, přiznává však zvětšení rtů. Ovšem nijak nadšená svým vzhledem nebyla. Jak přiznala magazínu Glamour, nové rty se jí nelíbily. „Naštěstí se po čtyřech měsících zase vrátily do své původní podoby. Díky Bohu,“ uvedla tehdy zpěvačka.

Courteney Cox

Také herečka, známá především díky Přátelům, přiznala používání botoxu. A jak prohlásila, je prý botox „úžasný i naprosto šílený“. „Je to hrozné, když nemůžete pohnout obličejem. Jednou se mi stalo, že jsem to přehnala a pak jsem se cítila, jako bych byla vězněm ve své vlastní kůži,“ řekla časopisu Style s tím, že v současnosti už botox využívá velmi zřídka.

Denise Richards

Herečka a bývalá modelka nemá s plastickou chirurgií zrovna nejlepší zkušenosti… Poprvé její služby vyhledala v 19 letech, aby si nechala zvětšit poprsí. A probudila se z narkózy s většími implantáty, než chtěla. Rozhodla se pro opravu a vyhledala jiného chirurga. A skončila s ještě většími ňadry. Teprve nyní, v 41 letech má prý Denise vysněná prsa. „Tohle je přesně ta velikost, po které jsem toužila od devatenácti let. A už ji rozhodně nehodlám měnit,“ svěřila se médiím.

Cher

Také slavná zpěvačka si s plastikou prsou „užila“ své – po porodu dcery (dnes syna Chaze) se rozhodla pro prsní implantáty. Výsledky operace ji ale nenadchly… „Bylo to jako noční můra, má prsa vypadala hůř než předtím,“ uvedla pro časopis People. Ovšem od plastických zákroků ji to rozhodně neodradilo. V současnosti se může chlubit upraveným nosem, liftingem obličeje atd. Vyrojily se i zvěsti, že si nechala vyoperovat žebra, aby dosáhla užšího pasu. To ale se smíchem odmítá a tyto zprávy považuje za „bláznivé“. „Je ale pravda, že jsem taková reklama na plastickou chirurgii,“ přiznává.

Carmen Electra

V roce 2010 přiznala tahle vyvinutá kráska, že svým křivkám trochu pomohla prsními implantáty. Ovšem hned dodala, že kdyby se mohla rozhodnout znovu, určitě by zvětšení prsou nezvolila. „Vlastně jsem nechtěla tak velká ňadra,“ postěžovala si magazínu Fabulous. „Je sice hezké, že už nemusím nosit push-up podprsenku, ale i tak jsem do toho neměla jít. Měla jsem hezká prsa, i když byla třeba malá.“ Další zvětšování v budoucnosti proto razantně odmítá.

Nicole Kidman

Herečka zvěsti o původu svého nestárnoucího a občas i trochu uměle vypadajícího obličeje razantně odmítala, před nedávnem však přiznala užívání botoxu. Jak ale dodala, nebyla s výsledky nijak spokojená. „Můj obličej se mi nelíbil. Teď už botox nepoužívám a je fajn, že zas mohu pokrčit čelo,“ řekla časopisu TV Movie.

Jennifer Grey

Hvězda Hříšného tance nebyla už od dětství spokojená se svým nosem, a tak se rozhodla pro plastiku. A to se jí rozhodně nevyplatilo. Z operačního sálu totiž vyšla úplně jiná žena. „Stala jsem se úplně neznámým člověkem. Vždycky už budu ta herečka, co se proslavila jedinou rolí a další kvůli plastice nedostala,“ posteskla si novinářům.

Jamie Lee Curtis

Herečka se vždy chlubila dokonalým tělem, ovšem ve čtyřiceti letech se najednou zalekla stárnutí. A svůj strach řešila liposukcí a botoxem. Ovšem výsledky ji nenadchly. „Víte co? Nic z toho nefunguje. Nikdo vám totiž neřekne, že když vám vysají tuk z jednoho místa, objeví se jinde. Vypadala jsem po tom všem hůř než předtím,“ prohlásila v časopise More. Jamie se rozhodla, že bude stárnout přirozeně. A to se jí daří, vypadá skvěle.

Priscilla Presley

Asi nejhůře ovšem dopadla Elvisova bývalá manželka – když chtěla v roce 2003 vrátit pružnost svého obličeje s pomocí lékařské vědy, její lékař Daniel Serrano ji přesvědčil, že má něco účinnějšího než botox. Bohužel, ve skutečnosti Priscille implantoval do tváří nekvalitní silikon, který byl nelegálně dovezen z Argentiny. Výsledek vůbec není uspokojivý, naopak. Nicméně měla prý herečka ještě štěstí, oproti některým dalším doktorovým klientům, kteří skončili s paralýzou obličejových svalů nebo dírami v obličeji. A jak se nakonec ukázalo, Serrano vůbec neměl povolení vykonávat práci lékaře! V roce 2006 byl odsouzen k pobytu ve věznici. Nicméně to Priscille krásu nevrátí…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat