Brad Pitt: Věřím, že jsme všichni propojení

Herec Brad Pitt poskytl titulní rozhovor říjnovému vydání magazínu GQ. Hovoří v něm otevřeně o novém životě po rozvodu s Angelinou Jolie i o tom, jak začal abstinovat a proč většinu života prožil v opilosti. Vychováván v přísně křesťanské rodině dlouho bojoval s vnitřním soudcem a morálkou. Dnes už se za věřícího nepovažuje, přesto se domnívá, že všichni lidé jsou propojeni kolektivním vědomím.

„Ach, člověče, já si prošel vším. Prostě jsem lpěl na náboženství. Vyrostl jsem v křesťanství. Vždycky jsem ho zpochybňoval, ale často fungovalo. Ale pak, když jsem začal žít na vlastní pěst, zcela jsem to opustil a začal si říkat agnostik. Zkusil jsem také několik spirituálních směrů, ale necítil jsem se v tom dobře. Pak jsem si říkal ateista, prostě jsem chtěl být trochu rebel. Ovšem nebyl jsem jím ve skutečnosti. Ale prostě jsem se tak chvíli označoval. Přišlo mi to dost punk rockové. Jenže najednou jsem si uvědomil, že jsem se vrátil k víře, nenávidím slovo duchovno, ale prostě k víře, že jsme všichni opravdu propojení,“ svěřil pětapadesátiletý otec šesti dětí.

Všichni stárneme

Ve svém věku vypadá Brad pořád velmi přitažlivě. Je vidět, že o svou tělesnou schránku hodně pečuje. Ačkoli sám přiznává, že začal věk značně pociťovat.

„Prostě to vše zatraceně stárne! Jak si člověk daleko víc uvědomuje čas, má stále více zkušeností, dobrých a špatných, s lidmi. A osobní výhry a prohry, jak stárnete, už se nejeví tak jasně jako výhry a prohry. Mění se to, s kým trávíte čas a jak trávíte čas, je to pro mě prostě mnohem důležitější,“ tvrdí hollywoodský herec, který letos zazářil ve filmu Tenkrát v Hollywoodu.

Bez přetvářky

Brad také tvrdí, že v posledních letech vyhledává společnost lidí, kteří jsou upřímní, bez masky a syroví, i když často narážejí.

„Lidé, ke kterým mě to nejvíce přitahuje, jsou ti, kteří prostě nemají žádnou masku. Nemají žádnou ochrannou slupku. Nemají žádný filtr pro své myšlenky. Někdy se dostanou do problémů právě kvůli tomu, ale já je zbožňuji. Zbožňuji to, že jsou tak otevření a opravdoví ve svých pocitech v každou chvíli,“ dodává Pitt v interview pro GQ.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat