Michael Douglas: Základem manželství je vzájemná zdvořilost

Mnoho manželů během let soužití zhrubne a něco jako vzájemná zdvořilost a laskavost z jejich komunikace zcela vyprchají. A to je podle herce Michaela Douglase chyba. Právě jistá dvornost a vzájemná ohleduplnost je klíčem k fungujícímu manželství. Alespoň k tomu, které má s velšskou herečkou Catherine Zeta-Jones.

„Myslím, že to vše vychází ze zdvořilosti. Víte, myslím, že někdy bereme tu nejbližší osobu po svém boku jako jistotu. Řekl bych, že někdy se snažíme u cizích lidí mnohem více než u osoby, která je nám v podstatě nejbližší. A já jsem se vždy snažil myslet na to, jak veliké štěstí mám a jak výjimečnou ženou je má manželka a každý den se snažím si připomínat tento druh úcty,“ pronesl čtyřiasedmdesátiletý Michael během hovoru o klíči k úspěšnému manželství, který vedl s magazínem Us Weekly.

Ačkoli spolu jsou už devatenáct let, nebylo jejich manželství bez krizí. Zažilo si dokonce rozchod na řadu měsíců. Douglas si ale manželčinu důvěru získal zpět. S Catherine společně zplodili devatenáctiletého Dylana a šestnáctiletou Carys.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat