Victoria Beckham: V posteli s Davidem ležíme oba s maskou na obličeji

Módní návrhářka Victoria Beckham prozradila, co dělá s manželem Davidem po dvaceti letech manželství v posteli. Kdo čekal vášeň a divokou erotiku, bude zklamaný. Pětačtyřicetiletá designérka a její o rok mladší manžel jsou totiž posedlí mladistvostí. A protože roky přibývají a vrásek už je jako klasů na poli, večer si spolu lehnou do postele a oba mají na obličeji masku z lávového jílu a arganového oleje.

„Já a David provádíme péči o pleť společně, Beckhamovi prostě někdy leží v posteli oba s maskou Sarah Chapman na obličeji. Muži a ženy si ji můžou používat spolu. Je to prostě pro všechny,“ prozradila Victoria.

"Jsem na nás hrdá"

Beckham také přiznala, že ne vše, co v minulosti oblékla či udělala, dnes schvaluje. Ale považuje to za součást zrání lidské osobnosti.

„Dívám se na vše tak, že v danou chvíli to bylo dobře, je to součást cesty, která mě dovedla tam, kde jsem dnes. Jestli bych si dnes vzala velkou šálu Burberry? Absolutně ne! Ale tehdy jsem měla pocit, že je to správné, a jsem hrdá na to, čeho jsme s Davidem dosáhli,“ dodala Beckham.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

152 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat