Reese Witherspoon: Každý den si dávám šlofíka, abych se zbavila stresu

Herečka Reese Witherspoon prozradila svůj recept na mladistvou vizáž a pevné mentální zdraví. Každý den si po poledni dopřeje šlofíka. Obnoví tím výkonnost svého mozku a zbaví se stresových hormonů v krvi. Reese ale během poledního odpočinku spíš hluboce relaxuje při poslechu meditační hudby s vysokofrekvenčními zvuky.

„Dávám si dvacet každý den. Nemám oběd. Oběd jím ještě před polednem a v době oběda si dávám šlofíka. A poslouchám velmi zajímavé vysokofrekvenční zvuky, které mě donutí se uvolnit… Miluju to,“ přiznala matka dvacetileté Avy a šestnáctiletého Deacona, které má s bývalým manželem Ryanem Phillippem. Se současným chotěm Jimem Tothem má sedmiletou Tennessee.

Reese také přiznala, že se často o svém životním stylu radí s kolegyní Jennifer Aniston, která prý skvěle rozumí výživě a fitness, takže jí dává cenné rady.

„Ráno si dávám džus z listové zeleniny a kávu. Jennifer ví hodně o zdraví a fitness, takže se na ni vždy obracím. Ona vám poradí výborně, abyste se cítili dobře,“ dodala Witherspoon magazínu OK!.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat