Princ Harry nebude trávit Vánoce s britskou královnou a bratrem Williamem

Princ Harry s manželkou Meghan nebudou trávit letošní Vánoce s britskou královskou rodinou na Sandringhamském panství. Ačkoli se před dvěma lety Meghan jako snoubenka na vánoční oslavu vecpala navzdory tradicím, letos o svátky s Harryho rodinou nestojí. A tak se dvojice rozhodla užít si je po svém.

Vánoce v Sandringhamu mohli trávit s královnou a nejbližšími příbuznými vždy jen manželky a manželé členů rodiny. Nikdy ne snoubenka, snoubenec, přítelkyně či přítel těchto členů. Alžběta II. ale v případě Harryho a jeho tehdejší snoubenky Meghan udělala výjimku a pozvala ji na Vánoce už v roce 2017. Teprve pět měsíců po svátcích se herečka z Kalifornie stala Harryho manželkou, a tedy členkou rodiny.

„Potřebují nějaký čas mimo rodinu, aby si dobili baterky a rozhodli se, co budou dělat příští rok,“ cituje deník The Sun zdroj blízký vévodům ze Sussexu.

Původně se plánovalo, že Harry a Meghan stráví Díkuvzdání v USA s Dorií Ragland, matkou Meghan. A na Vánoce přijedou do Sandringhamu. Také proto, že Alžběta II. má třiadevadesát a její manžel Philip osmadevadesát let. V jejich věku můžou být každé Vánoce těmi posledními.

Harry za pětatřicet let života vynechal Vánoce v Sandringhamu jedinkrát. V roce 2012 sloužil v Afghánistánu a vojenské nasazení mu neumožnilo vrátit se na svátky do Spojeného království.

Princ William s manželkou Kate budou v Sandringhamu trávit Vánoce i s dětmi Georgem, Charlotte a Louisem.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat