Vánoce slavných: Jak stráví Štědrý večer Brad Pitt

19.12.2019 | Osobnosti

Herec Brad Pitt je oficiálně otcem šesti potomků, tři z nich, které adoptoval, se ale jeho dětmi být necítí. Krevní pouto se Shiloh, Vivienne a Knoxem je však natolik silné, že tyto tři děti se rozhodly být na Štědrý večer se svým tátou. Oslaví s ním o šest dní dříve také jeho šestapadesáté narozeniny. Kambodžan Maddox, Vietnamec Pax a Etiopanka Zahara ale o otce zájem nemají. Dokonce ho prý tátou nepovažují.

Třináctiletou Shiloh a jedenáctiletá dvojčata Vivienne a Knoxe má Brad s bývalou manželkou Angelinou Jolie, která na svou stranu získala adoptivní potomky Maddoxe, Paxe a Zaharu. Právě velké hádky a špatné vztahy mezi Bradem a Maddoxem vedly k tomu, že se Angelina rozhodla od Brada odejít.

„Tři biologičtí potomci stráví s Bradem týden od jeho narozenin do Štědrého dne. Brad ale ostatním třem dětem vzkázal, že jsou u něj doma vždy vítány. Od Božího hodu vánočního bude všech šest potomků s matkou,“ cituje magazín Entertainment Tonight.

Maddox se s Bradem nepotkal od září 2016, kdy se brutálně pohádali v soukromém letadle při cestě domů do Los Angeles. Angelina krátce po hádce od Pitta odešla. Později se však právě ona snažila oba zásadní muže svého života dát dohromady. Brad o to stál, Maddox nikoli. A ten nakonec přesvědčil také Paxe, že jejich otec pro ně není v životě dobrou osobou. Nejnověji se od slavného herce odklonila také Zahara pocházející z Etiopie.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat