Kate Middleton se rozpovídala o mateřství a rodině

26.02.2020 | Osobnosti

Manželka prince Williama vévodkyně Catherine alias Kate Middleton se snaží zlepšit mediální image britské královské rodiny. Po skandálech s Harrym, Meghan a princem Andrewem ji poslali udělat rozhovor o těhotenství, mateřství a rodině. A udělali dobře. Všichni z decentní a neokázalé Kate teď jihnou. Byla během interview upřímná a vyprávěla o patologické formě ranní nevolnosti v těhotenství, o hypnoporodu i o tom, jak má neustále výčitky svědomí, kdykoli pracuje a nevěnuje se dětem.

Osmatřicetiletá vévodkyně poskytla rozhovor Giovanně Fletcher v mateřské školce a jeslích v londýnské čtvrti Stockwell. Přiznala v něm, že kdykoli pracuje, její děti George, Charlotte a Louis jí to vyčítají.

„Víte, i dnes ráno, když jsem šla na návštěvu do této školky, George a Charlotte se mě ptali, mami, jak je možné, že nás nevezeš do školy?“ vyprávěla Kate.

V jiné části hovoru na otázku, zda má tedy jako matka výčitky, že se nevěnuje dětem a pracuje, uvedla: „Ano, naprosto mám. Jakákoli matka, která tvrdí, že nemá, lže. Ano, mám a pořád… Je to velký tlak, ale jako máma se dětem hodně věnuji, a cokoli dělám, chci si být jistá, že dělám pro své děti to nejlepší.“

Kate pomáhá s péčí o dva prince a jednu princeznu chůva Maria Teresa Turrion Borrall.

„Ale ne, je to pořád boj, pořád dokola to slyšíte od různých matek. Dokonce i mámy, které nemusejí pracovat, jsou pořád pod tlakem, aby vyvažovaly svůj pracovní čas s časem pro rodinu, pořád je něco,“ míní budoucí britská královna.

V rozhovoru také básnila o tom, že měla skvělé dětství, které se snaží vytvořit také svým potomkům. Že byla hodně v přírodě a často chodila s rodiči na procházky. A jak ji to ovlivnilo mentálně, což je důvod, proč se snaží pomáhat lidem, kteří takové štěstí neměli.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat