Alkohol vzal Benu Affleckovi skvělou manželku

05.03.2020 | Osobnosti

Herec Ben Affleck se rozhodl pro veřejné zpytování svědomí. Před dvěma roky oznámil, že se rozvádí s Jennifer Garner. Manželství se rozpadlo především kvůli jeho závislosti na alkoholu. Nicméně exmanželka mu v boji s tímto démonem stále pomáhá. A on teď prohlašuje, že považuje rozvod s ní za největší chybu svého života.

„Pil jsem poměrně dlouhou dobu relativně normálě. Stalo se ale to, že jsem začal pít víc a víc, když se mé manželství začalo rozpadat. To bylo asi v roce 2015, 2016. Mé chlastání samozřejmě vytvořilo více neshod v manželství… Nejvíce v životě lituju právě tohoto rozvodu. Hanba je opravdu jedovatá věc. Na ostudě není nic pozitivního. Člověk se dusí v jedovatém, odporném pocitu nízkého sebevědomí a sebenenávisti,“ svěřil Ben deníku New York Times.

Affleck ale tvrdí, že se v žádném případě nechce litovat, že se chce z chyb poučit a jít dál.

„Pro mě obzvlášť není zdravé se příliš zabývat chybami, opětovnými, a bičovat se tím. Určitě jsem udělal chyby. Určitě jsem udělal věci, kterých lituji. Ale člověk se musí sebrat, poučit se z toho, naučit se něco nového a pokusit se jít dál,“ dodal hollywoodský herec.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat