Jean-Claude van Damme v devětapadesáti trénuje pětkrát týdně

25.03.2020 | Osobnosti

Akční filmový hrdina Jean-Claude van Damme se narodil v roce 1960. Letos v říjnu tedy oslaví šedesátku. Belgický rodák má však muskulaturu a kondici mužů mladších o dvacet i více let. A to díky pravidelnému posilování, cvičit chodí stále pětkrát týdně bez výjimky.

Jean-Claude podlehl také chlubení na Instagramu a fanouškům tam ukázal novou selfie, na níž zatíná čerstvě napumpované svaly.

„Když neposiluju, chybí mi pak dopamin, serotonin a mám deprese. Pět dní v týdnu je v pohodě, ale pro normálního člověka stačí čtyři dny v týdnu, a když říkám normálního, myslím tím, že jsme si všichni rovni, ale někdo má prostě každodenní práci a nemá tolik času. A taky potřebujete jeden den v týdnu úplně vypnout a relaxovat, aby se svaly zotavily. Je to dobré také pro mozek,“ dodal van Damme.






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
58 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
65 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat