Zac Efron už nechce být nikdy svalovcem

14.04.2020 | Osobnosti

Snímek Baywatch v hlavní roli se Zakem Efornem byl především podívanou na dokonalá těla. Scénář i herecké výkony pokulhávaly a kritikové tvrdostí při hodnocení nešetřili. Dvaatřicetiletý Efron tvrdí, že mu za ta fyzická muka film nestál. Musel totiž držet velmi přísnou dietu a cvičit několik hodin denně, aby neměl na těle gram tuku a dokonale vyrýsované svaly.

„Uvědomil jsem si, když jsem ten film dotočil, že už nikdy nechci být v tak dobré kondici… Bylo to tak náročné. Neměli jste vůbec prostor polevit. Máte vodu pod kůží, což vás děsí, váš pekáč buchet se změní na čtyři buchty, takové hrůzy. Je to hloupé. Není to realistické. Jsem moc rád, že to fungovalo, jsem šťastný, že jsem to zvládl. Možná bych to udělal znovu, kdyby to za to stálo, ale zatím se uvidí. Starejte se o své srdce, o svůj mozek,“ vzkázal teď ze svého karanténního pobytu doma Zac, který k fanouškům promluvil přes YouTube. Ve videu si přitom dopřával kuřecí křídla v pálivé omáčce, což zrovna dietní jídlo není.

Když snímek Baywatch dotočil, pochvaloval si, že má sílu, jakou nikdy neměl.

„Jsem teď fyzicky nejsilnější, jak jsem kdy byl. Ne v tom smyslu, kolik udělám bench pressů nebo kolik udělám sedlehů, ale jak rychle se dostanu z této místnosti a rozbiju vše, co mi bude stát v cestě,“ prohlásil Zac po natáčení.






Celkem 5 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat