Kate Middleton přísně omezuje čas dětí u displejů a obrazovek

22.04.2020 | Osobnosti

Vévodkyně z Cambridge alias Kate Middleton je velmi přísná, když její tři potomci chtějí koukat na televizi, tablety, mobily a jiné displeje či obrazovky. Mají vyhrazen každý den velmi omezený čas. Budoucí britská královna totiž podporuje potomky v tom, aby si co nejvíce hráli bez moderních technologií a trávili spoustu času v přírodě.

S manželem princem Williamem vychovávají šestiletého George, čtyřletou Charlotte a dvouletého Louise.

„Během izolace v nouzovém stavu se klade důraz především na umění a výtvarku, malování a vyrábění věcí, které nesouvisejí s obrazovkou. Kate je velmi přísná s ohledem na čas, který tráví před monitorem či obrazovkou a snaží se ho omezovat na minimum,“ tvrdí známá britská novinářka Katie Nicholl.

Podle ní izolace v domě Anmer Hall v Norfolku je ideální příležitostí, kdy George, Charlotte a Louis mohou trávit maximum času v přírodě.

„Dostali prolézačku, houpačky a mají také jezírko, každé z dětí má krom toho svůj vlastní záhonek v zahradě domu,“ tvrdí Nicholl.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sekaná

(1 hlasů)

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat