Naomi Campbell jí jenom jedno jídlo denně

30.04.2020 | Osobnosti

Modelka Naomi Campbell přiznala, že se štíhlá udržuje poměrně přísným omezením přísunu kalorií. Většinu dní v týdnu se stravuje jenom jedinkrát. Oběd je její snídaní i večeří zároveň. Ale není to chod nijak opulentní. V neděli si však naopak dopřeje i oblíbené dezerty.

„Obědvám. Oběd je moje večeře, protože jím jen jednou denně… V neděli pak hřeším, takže si připravím dezerty, moje dortíky nebo pudinky,“ přiznala Naomi v rozhovoru pro Wall Street Journal.

Letos padesátku slavící modelka v minulosti vyvracela, že drží hladovky. Jedno jídlo denně ale nepatří k zdravé a vyvážené formě stravování

„Jím, když mám chuť, nehladovím. Když si chci ale dopřát den bez jídla, tak to udělám a jen piju vodu nebo džus. Podle toho, jak se cítím. Když je moc horko, tak někdy piju jen džus. Nikdy to neplánuju. Někdy je to jeden den, někdy dva dny v týdnu. Prostě podle toho, jak to cítím,“ tvrdila před časem Campbell, když se snažila světu vyvrátit, že se trápí hladem.






Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat