Alanis Morissette prodělala hned několik potratů

28.06.2020 | Osobnosti

Kanadská zpěvačka Alanis Morissette má tři děti, devítiletého Evera, tříletou Onyx a desetiměsíčního Wintera. Všechny tři děti počala a přivedla na svět s manželem Mariem Treadwayem. Zpěvačka často otevřeně hovoří o mateřství bez americké přeslazenosti a přiznala, že po porodu trpěla depresemi. Co jí osobně vadí, je hysterie amerických celebrit kvůli potratům, která se šíří v posledních letech. Ona sama potratila mnohokrát a nikoho tím nebombardovala.

Alanis hovořila ve zvukovém pořadu Armchair Expert moderátora Daxe Sheparda o tom, proč má mezi dětmi takový věkový rozdíl, jaký má

„Neměla jsem to prostě ideální. Prodělala jsem hned několik potratů. Spěchali jsme, počali, byli překvapení a pak taky zdrcení, všechno jsme si prožili. Ale, víte, já prostě pořád věřím, mám vnitřního pilota, jakési vnitřní světlo, které mě pořád řídí zevnitř, i když dojde na přívalový déšť, pořád bliká vírou a nadějí a vizí, že to vyjde, že to bude fungovat, ať už jakkoli,“ odpověděla kanadská hvězda.

Morissette tvrdí, že sice často pláče a má deprese, ale celkovým založením je optimistka.

„Jsem optimistka, která upadne do deprese a pláče, ale na konci dne je pořád ještě malé světlého, malá betlémská hvězdička, která tam pořád září,“ tvrdí Alanis.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat