Katy Perry si zvolila za kmotru své dcery Jennifer Aniston

14.07.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Katy Perry už má jasno, kdo bude kmotrou jejího prvorozeného potomka. Dcerce, která přijde na svět za pár dní, zvolila kamarádku Jennifer Aniston. Se slavnou herečkou se přátelí řadu let. Ta je přitom sama bezdětná a pořizování potomků neplánuje. V případě nouze se tak může postarat o dceru americké zpěvačky a britského herce Orlanda Blooma.

„Katy a Jennifer jsou velmi blízké kamarádky. Během karantény spolu chodily na procházky, i když byly dva metry od sebe, ale trávily spoustu času tím, že si povídaly. Jennifer je z toho dojatá, když ji požádali, plakala,“ cituje Sunday Mirror zdroj blízký americké zpěvačce.

Jennifer je také kmotrou dcery své nejlepší kamarádky Courteney Cox. Její dcera Coco má už šestnáct.

Katy přitom o víkendu hovořila ještě o jiném tématu, vyjádřila se ke kandidatuře Kanyeho Westa na prezidenta USA. Ačkoli prý miluje Westovu hudbu, jako prezidenta USA ho v žádném případě nechce, protože podle ní pro výkon funkce nemá žádné schopnosti a zkušenosti.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat