Brad Pitt rozvážel potraviny potřebným

26.11.2020 | Osobnosti

Herec Brad Pitt potřebuje zlepšit image. A tak si najal PR odborníky, kteří mu poradili, aby se věnoval dobročinným aktivitám. Hollywoodská hvězda tak rozvážela na rudlu bedny s potravinami potřebným v Los Angeles. Ne náhodou ho u toho zachytili zaplacení fotografové. A, světe div se, obrázky už kolují světovými médii s titulky jako „dojemná ukázka“ altruismu a „pravá tvář slavného herce“.

Brad se zapojil do projektu, který pomáhá chudým rodinám v Los Angeles. Slavné město, jemuž se někdy přezdívá Pozlátkov, má nemalou komunitu žijící pod hranicí chudoby. Pitt pomáhal plnit potravinami nákladní vůz, a pak rozvážel balíky po jižní části města, kde nejchudší obyvatelé žijí.

„Protože měl na sobě rozervané džíny, bundu, kostkovanou košili, rozpuštěné vlasy po ramena a roušku, jen málokdo ho poznal,“ píše E! News.

Nicméně PR texty, které se tváří jako přímá řeč neznámého pozorovatele, jsou daleko patetičtější.

„Brad vypadal opravdu jako hrdina, ten muž se celý den nezastavil. Jen ho vidět, jak sám v tomto covidovém čase řídí náklaďák v jižní části středu města, bylo úžasné. Naprosto se tomu oddal, mohli jste jasně vidět, že se tam jen neobjevil, aby byla vidět jeho slavná tvář. Nasadil si rukavice a účastnil se prací možná víc než všichni ostatní. Dal do toho srdce a mohli jste před ním smeknout. Vypadalo to, že tohle je skutečný Brad Pitt, kterého normálně nemůžeme vidět,“ cituje kupříkladu deník The Mail propagační větičky.

Pittovi při rozvozu pomáhal sochař Thomas Houseago, s nímž se řadu let přátelí. Uznávaný výtvarník učí Brada sochařině a loni společně vystavovali na Benátském bienále.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat