Ta má ale odvahu: "Vypapaná" herečka ukázala mohutné tělo v plavkách!

Přestože se herečka a moderátorka Lisa Riley (36) dlouhé období trápí s výraznou nadváhou, kila navíc jí na skvělé náladě a temperamentu rozhodně neubírají. Její kypré tvary jsou dokonce velmi často terčem jejích vtípků. Naposledy kypré tvary předvedla v plavkách s velikostí XXL, když se nechala zvěčnit na stránky magazínu Heat a náramně se přitom bavila.

„Na chvíli se ze mě stala Beyoncé. Vlastně těhotná Beyoncé. No, možná spíš Beyoncé, která snědla všechny koláče," prohlásila se smíchem Lisa, která nikdy nepatřila k štíhlým kráskám, ale přesto se dokázala prosadit na televizních obrazovkách. Do povědomí diváků zapsala především díky své účasti v taneční soutěži Strictly Come Dancing, což je obdoba nám známého Let´s Dance. Za čtyři týdny ve znamení tvrdých tanečních tréninků údajně dala své objemné figuře pořádně zabrat. Menší o čtyři konfekční velikosti své vylepšené tělo hrdě vystavila v plavkách.

Přestože Lisa patří v taneční show k nejtěžším účastnicím, její šance na finálová kola jsou velmi vysoké. Podobný kousek se loni za velkou louží podařil herečce Kirstie Alley, již proslavily komedia Kdopak to mluví. Herečka proslavená svými dietami s jojo-efektem se tehdy protančila až do finále. Lisa vrtí zadkem také velmi obratně a jako jedna z mála klidně zvedne svého partnera do vzduchu. A to už by si účast ve finále zasloužilo, ne?

V naší galerii se můžete inspirovat slavnými baculkami, které si se svou váhou také hlavu příliš nelámou. A jak jim to sekne!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Uzená polévka

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:28
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:22
283 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:13

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat