Radikální proměna Zoufalky Evy Longorie: Jak se vám líbím nakrátko?

„Líbí se vám můj nový účes?“ Tak přesně tuhle otázku položila herečka Eva Longoria (37) na webu svým obdivovatelům u fotografie, která krásku ze seriálu Zoufalé manželky zobrazuje s krátkými rozcuchanými vlasy.

Eva Longoria budí pozornost nejen svým lehce exotickým zjevem a dokonalou postavou, ale také nádhernými dlouhými vlasy. Svým fanouškům ovšem připravila pořádný šok – nejenže se na internetu pochlubila krátkým účesem, ještě k tomu přidala i fotografii zachycující ostříhané vlasy.

Nicméně její obdivovatelé ji nezklamali – na sociální síti, kde fotografie uveřejnila, se totiž strhla lavina pochvalných komentářů. Většina z nich se shodovala v jednom, a to že s vlasy nebo bez nich, Eva je stále krásnou ženou.

Hvězda Zoufalých manželek nicméně nakonec prozradila, že odstřihnuté prameny tmavých vlasů jsou falešný důkaz a hlavě má nasazenou paruku.

Nutno podotknout, že i krátké vlasy herečce sluší. Ale možná by přeci jen byla škoda zbavit se husté a dlouhé hřívy, již Evě závidí nejedna žena. Nicméně chválíme za povedenou nachytávku!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:20
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat