Oblá zrzka Vica Kerekes: Tahle Nestyda motá mužům hlavu

Kdybychom měli zvolit ženu, které to letos v záplavě kalendářů nafocených nejrůznějšími celebritami, nejvíce slušelo, na předních příčkách by se jistě skončila krásná slovenská herečka s maďarskými kořeny Vica Kerekes.

Kalendář STOCK, kterému se přezdívá český Pirelli, se fotil v divoké a drsné kráse francouzské Normandie a najdete v něm jak barevné, tak černobílé fotografie.

Podle hlavního organizátora Pavla Trčky se jeho tvůrci snažili především soustředit na Vicinu osobnost a také nadčasovost.

Herečka, kterou čeští diváci znají především díky filmu Nestyda, je v kalendáři neuvěřitelně sexy – aby ne, vždyť inspirací pro některé snímky byla samotná Kim Basinger z filmu 9 a ½ týdne.

Ovšem dech beroucí fotografie jsou především ty, na nichž nemá krásná herečka oblečeno skoro nic a na kterých vyniknou její dokonalé křivky. Jak je vidět, nepatří Vica k žádným stydlivkám. A pro oko diváka je to jedině dobře!

Ostatně posoudit to můžete sami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat