9 módních úlovku z červeného koberce: Vybrala byste si?

Máme za sebou další ročník udílení amerických filmových cen Oscar. A jako každým rokem nebyla tato událost jen svátkem filmovým – téměř stejná pozornost se upírala k výběru outfitů na červeném koberci.

Které hvězdy letos zazářily?

Jennifer Lawrence

V překrásných šatech z dílny Dior (s velmi originálně řešenou spodní částí, jež dovolovala vyniknout Jennifeřině dokonalé postavě, ale zároveň působila klasicky) herečka opravdu zářila. Chválíme i výběr doplňků, tedy psaníčka, které celý vzhled jemně doplňuje. Mimochodem, s kritiky, kteří tvrdí, že róba se hodí spíše jako svatební šaty, si dovolíme nesouhlasit (i když ne že bychom se v něčem podobném nechtěly vdávat…). S noblesou herečka zvládla i pád na schodišti, když si pro vysněnou sošku šla.

Charlize Theron

Půvabná herečka je tváří značky Dior, a tak nikoho nepřekvapilo, že pro slavnostní večer zvolila róbu této značky. A udělal dobře. Jednoduché, stylové, slavnostní, elegantní – to jsou přívlastky, jež nás při pohledu na Charlize, a především její šaty napadají.

Anne Hathaway

Herečka, která si odnesla Oscara za vedlejší roli v muzikálu Bídníci zvolila saténovou růžovou róbu Prada. Navzdory tomu, že Anne opravdu sluší a vlastně jí není co vytknout, musíme říci, že už jsme Anne viděli v originálnějších šatech. Nicméně tento outfit patří k těm povedeným (i když si jej pravděpodobně nezapamatujete).

Halle Berry

Herečce to letos v šatech Versace neuvěřitelně „seklo“. Originální a dokonale padnoucí róbě se nedá nic vytknout. Bond girl v plné síle!

Helen Hunt

Helen způsobila v kuloárech a mezi módními kritiky lehké pozdvižení, když se rozneslo, jaké značky je její večerní róba. Žádný světoznámý návrhář v ní prsty nemá, hereččiny šaty jsou z H&M. A na kráse jim to rozhodně neubírá! Nicméně dotek luxusu si Helen dovolila – náhrdelník, kterým šaty doplnila, má hodnotu 750 tisíc dolarů…

Naomi Watts

Jedním slovem dokonalé. Takhle vypadá hvězda stříbrného plátna. Netřeba dodávat více. Jen pro pořádek – róba je Armani.

Amanda Seyfried

Róba Alexander McQueen Amandě dokonale padne a moc jí sluší, jedinou připomínku bychom měli k příliš usedlému účesu.

Salma Hayek

Dokonalá od hlavy až k patě – to byla letos Salma Hayek. I ona si vybrala šaty Alexandera McQueena a ani ona neudělala chybu. Zlatá aplikace na vrchním dílu šatů outfit úžasně oživuje a dává mu slavnostní nádech.

Adele

Zpěvačka si musela vyslechnout spoustu kritiky za výběr šatů na udílení cen Grammy (my si nemyslíme, že to byl takový průšvih), a tak všichni s napětím čekali, v čem se objeví na Oscarech. A Adele tentokrát nikoho nezklamala – černá róba Jenny Packham zpěvačce opravdu sedla.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat