Diety podle Victorie Beckham: Tohle jsou triky nejvyzáblejší celebrity!

Victoria Beckham podřídila hubnutí a dietám celý svůj život. Faktem je, že v dívčí skupině Spice Girls, kde započala svou kariéru, příliš nezářila, a možná proto si po rozpadu pětičlenného dívčího bandu konečně přála být v něčem nejlepší. To se jí skutečně podařilo. Stala se nejluxusnější anorekticky vyhlížející dámou a nejslavnější dietářkou na světě. Kvůli své posedlosti podstupuje trýznivé diety, náročné plastiky i povinný hubnoucí sex s manželem. No, chudák David Beckahm!

Victoria Beckham patří rozhodně mezi nejvyzáblejší celebrity. O jejích metodách udržování tzv. super slim postavy velikosti XXS už bylo napsáno mnohé. Tady je přehlídka těch nějšílenějších diet:

Dieta podle Victorie Beckham č.1: Mátový čaj

Jedna z mnoha diet dle Victorie je: Nic nejíst a popíjet pouze bylinné čaje. Například jedenáctihodinový let z rodného Londýna do nového domova v Los Angeles absolvuje manželka Davida Beckhama bez jediného sousta. Vždy si vyprosí jen „svůj“ mátový čaj. Ačkoli to aerolinky odmítají přiznat, zpěvačka si nosí na palubu svůj vlastní a speciální čaj. Říká mu mátový, ale jeho složení je neznámé.

„Je vždy velmi milá a skutečně na lidi nesmírně přívětivá, ale je šíleně hubená. Když letíte jedenáct hodin a nesníte ani sousto, ale jen popíjíte mátový čaj, není divu, že je tak hubená,“ citovala média nejmenovaného spolucestujícího.

Dieta podle Victorie Beckham č. 2: Místo vody dietní kola

Podle odborníků se svojí dietou hazarduje na pokraji selhání životně důležitých orgánů. Prozradila totiž, že pije pouze dietní kolu, protože jí voda nechutná. Bývalá členka skupiny Spice Girl se chlubí šedesáticentimetrovým pasem. „Hubenou postavu mám díky tomu, že zásadně nejím velká jídla. Raději se místo oběda zakousnu do jablka a k večeři si dám něco malého,“ tvrdí Victoria.

Je závislá také na nízkokalorických lehkých jídlech. Nikdy by si nedala „velký oběd“. „Udržuje své tělo hubené malými jídly. Ráda si pochutná na čerstvých sójových preclících, příležitostně si dá sushi,“ citoval list New York Post blízkou přítelkyni zpěvačky a manželky fotbalisty Davida Beckhama. „Také pije jen dietní kolu. Netají se tím, že nenávidí vodu a dlouhá léta se jí nedotkla. Nemá prostě ráda její chuť, tak frčí jen s kolou,“ dodala kamarádka.

Dieta podle Victorie Beckham č.3: Vinná dieta

Vyzáblá manželka fotbalisty Davida před lety nesnesla kritiku médií a veřejnosti, že vypadá jako kostlivec, proto se dala na pití vína, aby prý měla větší chuť k jídlu a začala přibývat na váze. Zatím si může dovolit nakupovat v buticích americkou velikost nula a britskou čtyřku, což jsou konfekční velikosti modelek.

Podle svědectví přátel jsou stravovací návyky dvaatřicetileté Victorie doslova otřesné. Dodnes si dává jen jedno jídlo denně, často dost malé. Navíc se zcela vyhýbá sacharidům, takže většinou jí jen v páře vařenou rybu, zeleninu a saláty.

Dieta podle Victorie Beckham č. 4: Pětihrsťová dieta

Hned po porodu holčičky Harper Seven nastoupila Victoria drastickou dietu, s jejíž pomocí hodlala shodit 9,5 kilogramu, které v těhotenství nabrala. Victoria dodržovala přísnou „pětihrsťovou“ dietu. Pětkrát denně si dá hrst jídla.

Ale dovoleno není jíst cokoli, Victoria si dopřávala na bílkoviny bohatého uzeného lososa, krevety s chilli, sushi z tuňáka či míchaná vajíčka.

„Pět dní po porodu začala držet dietu s pěti porcemi bohatými na bílkoviny, které doplňovala zeleninou, litry vody, bobulemi kustovnice a ořechy. Také pomalu cvičila poporodní cviky a věnovala se deset minut denně pilates,“ prozradila kamarádka Victorie Beckham.

Dieta podle Victorie Beckham č. 5: Vlákninový prášek a grep

Victoria ví, že do sebe musí dostat všechny důležité látky i vitaminy. A aby její tělo dostalo i dávku potřebné energie, ale zároveň nebylo pošpiněno žádnými zbytečnými tuky, vymyslela si tato rachetická celebrita na svůj organismus dvě finty:

Každý pokrm si posype špetkou vlákninového prášku, díky němuž potrava rychleji prochází zažívacím traktem.

Druhým trikem je dát si v pravou chvíli plátek čerstvého růžového grapefruitu. K němu se zpěvačka uchyluje pokaždé, když je ve stresu. Tento druh ovoce ji prý zázračně uvolňuje a přitom redukuje vrásky na tváři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat