Z obtloustlé puberťačky dáma. Těmto celebritám stárnutí prospělo!

Pohádka o ošklivém káčátku vůbec není jen pohádkou – v krásnou labuť se proměnilo i několik příslušníků světa celebrit.

Jen posuďte sami, jak jim těch pár let navíc sluší!

1. Kelly Osbourne

Pamatujete lehce obtloustlou puberťačku s podivným stylem? Ta už je nějakou chvíli pryč a místo ní je z Kelly elegantní štíhlá dáma.

2. Matthew Lewis

Matthew je slavný díky roli ve filmech o Harrym Potterovi, kde ztvárnil poněkud neohrabaného Nevilla Longbottoma. Málokdo by v něm však dnes Nevilla poznal! Matt vypadá prostě skvěle!

3. Zooey Deschanel

Podíváte-li se na Zooeyiny fotky z ne tak dávné minulosti, uvidíte lehce tuctovou blondýnku. Na dnešních snímcích je však nádherná tmavovláska s úžasně modrýma očima, které mohly konečně díky nové barvě vlasů pořádně vyniknout.

4. Jonathan Lipnicky

Kouzelný brýlatý chlapeček z Jerryho Maguireho či Stuarta Littela z roztomilého vzhledu vyrostl a během puberty nebyl zrovna lamačem dívčích srdcí. Ovšem nyní, v dospělosti, je zase sakra přitažlivý…

5. Gwen Stefani

Tahle módní ikona neměla vždycky správnou ruku při výběru nového vzhledu. Kdo si pamatuje její kreaci s modrými vlasy v 90. letech, jistě musí uznat, že blond vlasy jí dnes sluší mnohem víc.

6. Justin Timberlake

Pamatujete na odbarveného chlapce, na kterého letěly tak akorát náctileté fanynky? Dnes je z něho velmi uhrančivý a přitažlivý muž, který vyráží dech ženám bez ohledu na věk.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat