Nejbohatší modelka světa? Po sedmé za sebou je jí tahle brazilská gazela Gisele!

Brazilka Gisele Bündchen se sedmým rokem po sobě stala jedničkou v žebříčku nejbohatších modelek světa magazínu Forbes. Podle časopisu si vydělala dvaačtyřicet milionů dolarů – více než osm set milionů korun.

Gisele má lukrativní smlouvy s oděvním řetězcem H&M, módním domem Chanel, kosmetikou Pantene a klenotnictvím David Yurman.

Třiatřicetiletá Brazilka má velký náskok před ostatními modelkami, na druhém místě s pouhými sedmi miliony dolarů – asi 140 miliony korun – skončila Australanka Miranda Kerr.

Britská jednička Kate Moss spadla z loňské druhé příčky na čtvrtou.

Miluju své pihy a jiné vady na kráse

Dnes je nejlépe placenou a jednou z nejvytíženějších modelek světa. Na počátku kariéry to ale Gisele Bündchen snadné neměla. Brazilce tvrdili, že má příliš mnoho vad na kráse. Ona se i přes nedůvěru a podrývání sebevědomí prosadila a dnes může hrdě říct, že miluje všechny své estetické vady. Nic z těchto nedostatků totiž osobně za vadu nepovažuje.

„Co na svém obličeji mám ráda? Pihy. A co nemám ráda? Nic. Nemyslím to domýšlivě, ale přijala jsem se taková, jaká jsem, se všemi svými dobrými a nedobrými vlastnostmi. Když jsem začala v modelingu, před dvanácti roky, lidé měli poznámky, že můj nos je moc takový a moc jinaký. A tak jsem si o tom povídala s tátou, ten mi řekl, že je to součástí mé osobnosti. Teď už jsem s tím spokojená, nejsem žádná bohyně, jsem to prostě já. Jsem spokojená sama se sebou a cítím se dobře,“ tvrdila kráska v rozhovoru pro francouzskou edici magazínu Marie Claire.

Gisele má s manželem Tomem Bradym syna Benjamina a dceru Vivian.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat