Syn Vivienne Westwood: Modelem mého oblečení musí být Julian Assange

Stejně jako jeho matka Vivienne Westwood, britský návrhář Ben Westwood nikomu nepochlebuje a umí se zastat někoho, kdo je v obecné nemilosti. A tak klidně na plná ústa přiznal, že obdivuje zakladatele WikiLeaks Juliana Assangeho a že je podle něj ideálním modelem pro jeho kolekce. Westwood vyzval Assangeho, aby předváděl jeho oblečení na ekvádorské ambasádě v Londýně.

Tam se zakladatel WikiLeaks ukrývá, aby nemohl být vydán do Švédska. Bývalý erotický fotograf Westwood tvrdí, že dvaačtyřicetiletý Assange je dokonalý hezoun pro jeho kolekce. A hodlá ho nechat chodit po molu během své zářijové přehlídky v rámci London Fashion Week.

Julian je populární hrdina. Udělal velkou věc, aby změnil mínění veřejnosti. Prostřednictvím WikiLeaks mohli lidé srovnávat fakta s oficiální verzí příběhu. Je to dobře vypadající muž a doufám, že bude modelem,“ svěřil Westwood.

Jeho matka Vivienne nosila tričko s nápisem „I am Julian Assange“, když ho v roce 2012 navštívila na ambasádě.

Assange ve Švédsku čelí obvinění z pohlavního znásilnění.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat