Angelina Jolie si dala úkol: Naučím se vařit a budu lepší manželka!

Vdaná je teprve tři měsíce, přesto Angelina Jolie hovoří o tom, jak manželství její vztah s Bradem Pittem zásadně proměnilo a zlepšilo. Žijí spolu od jara 2005 a vychovávají šest dětí. Ačkoli před svatbou devětatřicetiletá herečka tyto ambice neměla, teď se chce stát hospodyní a lepší manželkou i matkou.

„Změnilo se to,“ hovořila Angelina o vztahu s Bradem v talk show Today s Tomem Brokawem. „Vždy jsme oba cítili bezpečí a pohodlí, ale po deseti letech spolu jsme se znova zavázali. Měli jsme navíc dost velké štěstí v tom, že jsme se ocitli v situaci, kdy jsme se brali před našimi dětmi, které byly součástí obřadu a napsaly nám manželské sliby… Takže my všichni jsme souhlasili, že budeme spolu a zavážeme se tomu společně na celý život, ne protože jsme museli, ne protože nám něco chybělo v životě, ale protože jsme si tím byli absolutně jisti. Bylo to opravdu moc milé, byl to moc hezký den,“ vyprávěla v pořadu hollywoodská herečka a režisérka.

Během posledních deseti let se Angelina během svátků Díkuvzdání či Vánoc občas přiznala, že neumí vařit a že si tradiční americkou krůtu nechává připravit oborníky či večeří s rodinou v restauraci. Brad má prý pro to ale pochopení.

„Teď také zažíváme víc chvil, kdy říkám: ‚Budu lepší manželkou. Naučím se vařit.‘ A on (Brad) odpovídá: ‚Ach, drahá, uvědom si, v čem jsi dobrá, a v čem naopak ne.‘ Zná mé možnosti, a kdy jsem dobrá manžela a dobrá matka,“ dodala Angelina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat