Angelina a Brad zvyšují rozvodovost! Čím?

Vánoce a konec roku jsou zatěžkávací zkouškou pro každý vztah. Zvláště pro ty delší, v nichž už to dávno neklape. Pak mediální iluze o dokonalých vztazích hollywoodských hvězd ale vůbec nepomáhají. Naopak. Podle britských psychologů a advokátů můžou idealizovaná manželství typu Angelina Jolie a Brad Pitt jen rozvodovost zvýšit.

Manželé či partneři totiž během Vánoc řeší řadu stresujících situací. Napnuté rozpočty, návštěvy nepříjemných příbuzných a nenaplněná očekávání. Když pak na internetu a v televizi vidí jen dokonalá manželství krásných hvězd Angeliny Jolie a Brada Pitta, kteří navíc vychovávají šest potomků, pohár hořkosti přeteče a velké množství nešťastných duší se rozhodne řešit nespokojenost ve vztahu rozchodem či rozvodem.

Britská telefonická psychologická poradna Relate zažívá od počátku ledna každoročně nárůst počtu volajících o více než padesát procent. Nárůst počtu schůzek s klienty, jimž radí s rozvodem a manželskými potížemi, se zvýší o téměř devadesát procent.

Lidé přemýšlejí o svých životech, vztazích a do nového roku chtějí vstoupit poněkud svěží a nechtějí s sebou vláčet břemena z minulého roku či několika minulých let, pokud vztah neklape. Takže kvůli tomu se počet volajících v lednu výrazně zvýší. Máte vlastně tři možnosti volby: Buď zůstanou věci tak, jak jsou, nebo ze vztahu odejdete, nebo se pokusíte něco změnit. A mnoho lidí se snaží věci změnit tak, aby to klapalo,“ tvrdí psycholožka Priscilla Simová ze společnosti Relate.

Leden je každoročně měsícem, v němž o rozvod požádá najednou nejvíce manželských párů. Situace se zmírní až na jaře. Další zvýšení počtu žádostí o rozvod nastává v létě po dovolených.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Pizza těsto

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:27
307 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:20
141 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:16

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat