Herečka Mila Kunis: Jsem hrdá na to, že jsem zůstala s dítětem doma

Většina jejích kolegyň se už pár týdnů po porodu vrací do práce a chlubí se tím, že za pár dní dokázala zhubnout těhotenská kila. Jenže Mila Kunis má evropskou náturu, a tudíž se k mateřství staví méně sobecky. Jednatřicetiletá hvězda filmu Černá labuť je tak hrdá na to, že se svým prvorozeným potomkem zůstala doma.

Mila porodila loni v říjnu dceru Wyatt, kterou má s manželem Ashtonem Kutcherem.

„Jsem hrdá na to, že jsem zůstala jako matka doma. Chci také ekologický vůz, chci všechno kompostovat, protože chci, aby má dcera žila jednou v lepším světě,“ přiznala Mila v rozhovoru na sociální síť Reddit.

Sedmatřicetiletý Ashton si s manželkou prý rozumí jako s žádnou jinou ženou. A připomíná mu jeho vlastní matku Diane Kutcher, která se také oddaně a s láskou věnovala jemu. A tak jí nedávno na vlastní náklady renovoval dům v Iowě.

„Tím jsem jí řekl díky za to, jakou byla mámou. Moje máma mě asi v životě ovlivnila nejvíce, mí rodiče mi dali vše. Neváhali se maximálně obětovat, aby mi zajistili život, který mám, díky nim můžu dělat vše, co dělám. A vše, co můžu udělat a čím jim můžu poděkovat, je správný krok,“ prohlásil nedávno Kutcher.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat