Vévodkyně Kate v rudé: Byla opět středem pozornosti!

To se to vyhrává, když vám v publiku fandí královský pár! To si nejspíš říkal britský tenista Andy Murray, když mu během wimbledonského zápasu s Kanaďanem Vaskem Pospisilem fandil následník trůnu princ William a jeho manželka Kate.

Murray nakonec skutečně Kanaďana českého původu porazil, snad i díky podpoře manželů, kteří patří k vůbec nejoblíbenější dvojici v Británii.

Vévodkyně Kate na sebe navíc poutala pohledy i díky červeným šatům ke kolenům, které svým upnutým střihem jasně odhalily, že Catherine má zase postavu jako proutek. Málokdo by řekl, že před pár měsíci porodila své druhé dítě, dcerku Charlotte.

Mimochodem, Kate patří k nadšeným tenisovým fanouškům – na Wimbledon s maminkou Carole vyrazila několikrát. A nejspíš to mají v rodině – její sestra Pippa snad nevynechala letos jediný zápas.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat