Na Victorii Beckham útočí kvůli kabelkám

21.10.2010 | Osobnosti

Zpěvačka a návrhářka Victoria Beckham (36) se bojí o svou bezpečnost, kdykoli vstoupí na území Velké Británie. Všude na ni číhají aktivisté z organizace PETA, jimž vadí nová kolekce kabelek navržená manželkou fotbalisty Davida. Jsou totiž vyrobeny z kůže krokodýlů, hadů a telat.

„PETA číhá na Victorii už několik týdnů, posílají jí emaily a veřejně na ni útočí na Twitteru… Skutečnost, že její kabelky byly dobře přijaty v New Yorku, organizaci PETA ještě víc podnítila k akci. Jedním z nápadů je, že by ji polili vědrem zvířecí krve, kravské či plazí, až se zase objeví v Británii. A také plánují, že po ní hodí krokodýlí tlapu, až přijede do Londýna příští měsíc. Victoria sice nesnáší bodyguardy, ale její bezpečnost teď musí být zvýšena,“ uvedl zdroj blízký Beckhamové.

V hledáčku této organizace je také šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintourová, která propaguje nošení pravých kožešin. Házeli tak po ní tofu a do polévky jí hodili kousek mrtvého mývala. Na Victorii však prý chystají jen náhražky, falešnou krev užívanou ve filmech a plastovou tlapu krokodýla.

„Každý má právo na osobní názor a volbu, ale jako v případě všech výrobků Victorie Beckhamové, její kabelky jsou v nejvyšší kvalitě a designu. Tyto kůže jsou striktně hlídány podle Konvence o mezinárodním obchodu s ohroženými druhy a každý krok výroby je přísně hlídán. Kůže pro ty kabelky jsou získány z farem v Americe podle velmi přísných kritérií,“ uvedl k akci PETA mluvčí Victorie Beckham.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat