Hluboký dekolt u pohovoru? Tohle se stane!

30.06.2016 | Finance

Tohle zjištění je pro mnohé profesionálně zdatné ženy velmi frustrující. Nicméně sexismus na pracovištích je stále tak pevně zakotvený, že jim při pohovoru více než přemíra zkušeností pomůže jednoduše hluboký výstřih. Vědci ze Sorbonny (Pařížské univerzity) totiž prokázali, že do hloubky odhalený dekolt zvýší šanci na přijetí dvacetkrát.

Pomoci přitom může i dobrá fotografie. Sexy snímek s hlubokým výstřihem na životopisu výrazně zvýší šanci, že se žena dočká odpovědi na svou žádost o práci a že ji také dostane.

Naše výsledky odhalují zajímavé trendy, kdy šaty s hlubokým výstřihem ovlivňují výběr žadatelů o práci, dokonce i na pozice v kanceláři. Je jedno, o jaký typ práce se jedná, ať už je to prodejkyně nebo účetní z kanceláře, kandidátky s hlubokým výstřihem dostanou více pozitivních odpovědí. Výsledky jsou docela šokující a negativní, ale ne překvapující,“ uvedl doktor Sevag Kertechian ze Sorbonny v Paříži.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat