Komentáře k článku

snegurka 15.01.2018

Také jsem svoji permanentku darovala dalšímu návštěvníku.

Martin 15.01.2018

K přeprodávání jsou lidé téméř nuceni neférovým nastavením cen jízdenek na dobu kratší, než je celý den. Když si v obchodě koupím půlku chleba, tak také neplatím 75% chleba celého.

Zdeněk 15.01.2018

Určitě je v pořádku jízdenku při případném přeprodeji zablokovat. Češi jsou stále velcí vychcánci.

Pepíno 14.01.2018

Vždycky výhodně permici prodám. Nejsem trotl, odpoledne nelyžuji, a rozdíl cen se více než vyplatí. Nedejte se zastrašit, provozovatelé vleků jsou vypatlanci, kteří chtějí jen rýžovat. Vždycky to šlo, i přes strašáky - fotíme, výška majitele, bla, bla, bla.... Jsou to zmetci a bezkrupulózní zmetci. Nedejte se!!! Permice je jen a jen vaše. Prodat ji můžete - jako auto, kniháu, či dům.

konatovka 14.01.2018

Bohužel, zimní sporty nedělám, což mě mrzí, měla jsem s žím začít, když jsem byla mnohem mladší, ale sportuji i v zimě v přírodě.*1*

Jiří Turner 14.01.2018

Dělal jsem to naprosto běžně. Ráno koupil celodenní permanentku a v poledne jí výhodně prodal před kasou. Nikdy se mi nestalo, že bych nenašel kupce, pro kterého to samozřejmě bylo také výhodné. Půldenní lyžování mne tak vyšlo na cca 100-150 Kč a všem se to kupodivu vyplatilo. Jakmile tohle zatrhli, přestal jsem na české hory jezdit. Ať je dotuje někdo jiný. Hlavní problém je ten, že půldenní lyžování neodpovídá polovině ceny celodenní permanentky.

Erika 14.01.2018

Jízdenky na tramvaj se také nepůjčují

v prus Erika 14.01.2018

Proč by ne,tramvajenku mám na jízdu a ne na ksicht

Pink Erika 14.01.2018

V Horní Dolní asi ne, ale není tramvajenka jako tramvajenka! Hotely docela běžně nakupují roční PŘENOSNÉ tramvajenky a pak je hostům za mírný poplatek půjčují. Vydělají jak hosté, tak hoteliéři. A je to zcela legální.

I. 14.01.2018

Omluva p.Onderkovi.Správně je Kaderka a další mafiáni z managementu.

Ivo 14.01.2018

Souhlasim s Martinem.Neskutečná arogance provozovatelů lanovek.Včera jsem si četl přepravní řád skiareálu Špindl.Mlýn, Peníze vám vrátí při úrazu pouze v případě že se stal a byl prokazatelně na jejich sjezdovce.Dokonce vyžadují doklad o ošetření na sjezdovce.Pokud vás někdo zraní na parkovišti máte podle jejich zlodějských metod smůlu.Takže si koupit týdenní skipas je velké riziko.V zahraničí vám peníze vrátí bez problémů i když budete mít třeba teplotu. Pod těmito lumpárnami podepsaní -Volopich,Onderka,Rataj.České sjezdovky ignorovat !!!!

Honza sumava 14.01.2018

V jednom nejmenovanem cesko rakouskem arealu pisou ze pernamentku smi uzivat pouze jedna osoba a jsou jasne definovane podminky. Pri prvnim pruchodu turniketem je porizena fotka obliceje a vyska, ktera se obsluze zobrazuje pri kazdem dalsim pruchodu.

Martin 14.01.2018

Je to má věc co jsem si koupil A jak s ní naložím je zcela zásadně na mém rozhodnutí. Nikdy se na jednu permici nedá jet dvakrát v jednu dobu, na to je systém nastaven. A nikdo mne nemůže nutit jezdit celý den, ......

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat