Jste nezaměstnaná? Najděte spolu s námi nové uplatnění!

08.03.2013 | Finance

V době, kdy je v Čechách nejvyšší nezaměstnanost od vzniku samostatné České republiky, mnohé z nás čelí nepříjemné situaci, kdy skončily v práci. Najít si nový trvalý pracovní poměr je velmi těžké. Co takhle zkusit něco sama na vlastní pěst? Alespoň si přivydělat k dosavadnímu výdělku nebo rozjet malé vlastní podnikání? Ale jak začít a co to obnáší?

Odpovědi na tyto otázky přinese konference projektu „Manuál Úspěšné Ženy“ s tématem „Co stojí podnikání v Čechách?... aneb Úspěch měřte štěstím“, která se koná v sobotu 16. března 2013 od 10:00 do 17:00 hodin v Konferenčním centru Tower, 27. patro, Hvězdova 2b, Praha 4 – Pankrác.

Na konferenci vystoupí řada odborníků  jako například Eliška Hašková Coolidge, první dáma etikety, Margareta Křížová, Martina Trojanová, Karel Havlíček a řada dalších. Součástí doprovodného programu je i dětský koutek s odborným dozorem a tvůrčí dílničkou od BABY OFFICE.

Na konferenci vystoupí psycholožka a homeopatka Martina Trojanová, která přiblíží životní etapy ženy, bude se zabývat diskriminací a porovnáním rolí ženy v managementu a ženy podnikatelky. Jak se co nejlépe adaptovat po návratu z mateřské dovolené do zaměstnání, jaké nás čekají nástrahy a na co máme nárok, o tom všem bude hovořit Eliška Kodyšová, psycholožka a lektorka občanského sdružení APERIO, které podporuje rovné zacházení se ženami a muži na trhu práce. Jak najít vhodného investora a jaké jsou rizika této spolupráce, přiblíží Margareta Křížová, partnerka společnosti CEAG. Svět internetu skýtá řadu možností pro podnikání, své o tom ví Miroslav Uďan, výkonný ředitel Shoptet.cz a Eliška Vyhnánková, zakladatelka e-shopu Fanbase.cz.

Přijďte si poslechnout, jaké jsou nové trendy v e-byznysu, čeho se vyvarovat a proč je ten správný čas do on-line světa vstoupit. O pravidlech etikety a „zbraních“ ženy, které může v povolání využít, bude mluvit Eliška Hašková Coolidge. Jaké jsou možnosti a rizika podnikání v 21. století přiblíží Karel Havlíček, generální ředitel SINDAT a předseda představenstva AMSP ČR. Eva Vašková Čejková, jednatelka agentury ConPro a zakladatelka projektu MUŽ při příležitosti konání konference pokřtí vlastní knihu, ve které shrnuje své zkušenosti z podnikání za posledních deset let od založení agentury.

Ať už je vaše motivace jakákoliv, přijďte se inspirovat zkušenostmi speakerů. Konference se bude konat v sobotu 16. března 2013 od 10 do 17 hod. v Konferenčním centru Tower (27. patro), Hvězdova 2b, Praha 4 – Pankrác.
Bližší informace o programu konference a projektu MUŽ najdete na ZDE






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:28
971 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:16
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat