Chcete být milionářkou? Tady jsou čtyři jednoduché kroky!

Profesionální řečník a odborník na prospěšný způsob uvažování Pat Mesiti tvrdí, že k tomu, aby se člověk stal milionářem, stačí čtyři jednoduché kroky. On sám se jím stal poté, co tato pravidla přijal. A především ve chvíli, kdy peníze dokázal odstranit ze svého srdce. Peníze jsou podle Australana Mesitiho jako semínka, když je člověk investuje či dá charitě, vrátí se mu.

Podle něj jsou lidé dnes příliš posedlí představou vydělávání a hromadění peněz, takže zcela přestali chápat to, jak peníze fungují a jak je lze snadno získat.

Sám vytvořil čtyři kroky, které mohou z kohokoli učinit milionáře.

„Nejprve musí lidé získat vzdělání, aby se naučili, jak peníze fungují. Pokud člověk nerozumí penězům, může to mít na něj negativní vliv, pak peníze produkují negativní pocity jako strach, nenávist a závist,“ tvrdí Mesiti.

Druhým krokem podle něj je, že se člověk musí začít obklopovat správnými lidmi, neboť správná spojení v životě přispějí ke správnému splynutí s životem. Podle řady výzkumů navíc lidé mají většinou takový plat, jako sedm jeho nejbližších přátel.

V třetím kroku si musí umět nechat poradit a poslouchat rady těch, kteří peníze už získali.

Konečně čtvrtým krokem je neustálá práce na sobě, na svém myšlení, chování, postojích a především na své víře.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat