Prostreno.cz

Ředkvičkový salát

Salát z ředkviček, celeru a hrachových lusků.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 778 kJ / 186 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy7g
tuky14g

Ingredience na

  • 1 svazek ředkviček - nakrájených na tenké plátky
  • 2 hrsti čerstvých hrachových lusků - nakrájených na poloviny
  • 100 g nastrouhaného celeru
  • 1 stonek řapíkatého celeru - jemně nakrájeného
  • 1 hrst plocholisté petrželky - hrubě nasekané
  • 150 g strouhaného parmazánu
  • 8 lístků ledového salátu - natrhaných
  • Na zálivku
  • 60 ml bílého vinného octa
  • 4 lžíce extra panenského oleje
  • 1 lžíce cukru
  • 2 lžičky celozrnné hořčice
  • 1/2 lžičky soli

Postup přípravy

  1. Vinný ocet olej, cukr, hořčici a sůl důkladně prošlehejte, až se vše spojí.
  2. Zeleninu dejte do mísy, zalijte zálivkou, promíchejte a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,63g
  • Sacharidy:

    145,29g
    • Cukry:

      109,64g
  • Tuky:

    135,73g
  • Vláknina:

    8,00g

Aktivita pro spálení: 186 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

55

minut uklízení



Podobné recepty

Ředkvičky s rozmarýnem

(12 hlasů)
30min
2005 kJ

Ředkvičkový salát s tvarohem

(13 hlasů)
20min
1122 kJ

Bramborový salát s ředkvičkami

(9 hlasů)
35min
249 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

verrca
13.06.2016
heenna
11.01.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ředkvičkový salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat