Prostreno.cz

Ryba na hráškové omáčce

Ryba s hráškovou omáčkou.

Ohodnotit
(8 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 771 kJ / 184 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny11g
sacharidy5g
tuky13g

Ingredience na

  • 700 g lososa - nebo jiné ryby
  • 3 lžíce másla
  • 3 špetky soli a pepře
  • Na omáčku
  • 400 g zeleného hrášku
  • 250 ml smetany
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 3 špetky soli a pepře

Postup přípravy

  1. Do hrnce dejte hrášek, přidejte smetanu, kostku vývaru a vařte za občasného míchání 10 minut.
  2. Hrášek rozmixujte ponorným mixérem, podle chuti osolte a opepřete, pokud je hrášek příliš hustý, přidejte smetanu, nebo mléko.
  3. Porce ryby opečte na rozehřátém másle, z každé strany přibližně 5 - 7 minut, ryby osolte a opepřete.
  4. Rybu podávejte s hráškovou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    31,32g
  • Sacharidy:

    26,20g
    • Cukry:

      5,80g
  • Tuky:

    131,20g
  • Vláknina:

    5,00g

Aktivita pro spálení: 184 kcal

23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s čekankou

(13 hlasů)
45min
692 kJ

Špagety s makrelou

(20 hlasů)
45min
455 kJ

Krevety s hráškem

(14 hlasů)
45min
702 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Ryba na hráškové omáčce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat