Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1821)

21.02.2011 | Seriály

Simona bude mít za sebou třídenní odpočinkovou kúru u Kreuzerů, jež jí očividně prospěje. Zato Pepan doma nepřestává řádit jak černá ruka. Domácí pan Pešek už toho bude mít tak akorát dost. Dokonce pohrozí Simoně, že je s takovouhle vyhodí oba dva... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Profesor Kreuzer ovšem rychle vymyslí dokonalý plán, jak udělat Pepanovu řádění přítrž. Tentokrát ale dojde i na Pepana. Už ani bujaré oslavy nepomáhají. Invence bude v háji. Nebyl by to však Ota, aby zase něco nevymyslel. Tentokrát spolu se svým parťákem vyrazí přímo do pravěku.

Amálie se dnes odstěhuje od Seidlových. Pouze Miki ovšem bude vědět kam. Pro Martu a Libora bude zjištění, že babička zakotví o patro níž, obrovským překvapením. Rozverná Amálie podle jejich názoru Mikiho dost podporuje v pubertálních bláznivinách. Nejvyšší čas s tímto jejich spojenectvím něco udělat, než se přižene další pohroma. Libor se stále ještě sžívá s matkou coby zdravotní sestrou. Pořád se mu nedaří udržet ji na uzdě natolik, aby mu do ordinace nepropašovávala své alternativní léčebné metody. Když se jich navíc chopí někdo, komu nejsou určeny, a ještě to s nimi i přežene, je o malér vystaráno.


Jaké zaměstnání je pro vás to pravé?
Odhalím váš skrytý talent! Astroložka Anna

Sešup vyjde s článkem o dětské pornografii nalezené v počítači Ondřeje Krause. Holky kvůli očekávaným reakcím spolužáků raději ani nepůjdou do školy. Ondrovi z toho bude dost šoufl, ale dělat proti tomu nezačne nic. Báru tenhle jeho postoj opět dost dožere. Moc dobře totiž ví, že celá Ulice bude tohle sousto propírat opravdu důkladně.

Seriál Ulice (1936) uvidíte v pondělí 21. února 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat