Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (pondělí, díl 1986)

02.05.2011 | Seriály

Je máj, lásky čas, a tak se i věčně nesmělá, zato zamilovaná Míša odhodlá k dalšímu činu, aby smazala páteční trapas. Napíše Mikimu báseň. Ve škole ji pak tajně propašuje mezi jeho školní pomůcky... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Míšino psaníčko se nedopatřením dostane do rukou Nanny, kterou nic netušící profesor Kalina donutí přečíst Míšino vyznání před celou třídou. To bude pro citlivou Míšu příliš. Z vyučování uteče. Miki ji v tom ale nenechá samotnou. S Kalinovým svolením vyběhne za ní. Co všechno se mezi nimi kromě první májové pusy odehraje? Stane se z těch dvou nový pár školy i Ulice?

Pokud má zapíjení vliv na zdraví narozeného dítěte, nedostane Pepanova Jiřinka nikdy ani rýmu. Pepan se po jejím narození naložil do lihu na týden. Otík však dnes ráno už odmítne pokračovat v nekonečné pařbě a raději se zase promění v pedagoga. Simona bude pekelně naštvaná, že Pepan po porodu nezačal sekat latinu. Profesor Kreuzer se ho kupodivu zastane. Po té, co po něm Pepan pojmenoval dceru, má pro jeho výstřelky větší pochopení. Ovšem Simona se rozhodne svého nezdárného exmanžela přeci jen srovnat do latě. Podaří se jí to?


Je pro vás rozvod krutou ranou osudu? Co bude dál?
Ohleduplně vám odpovím! Kartářka Lucie

Tereza, Vojta a Peterka se vrátí z Berlína nadšení, Tereza navíc s čestným uznáním za dokument o své instalaci. Vojta si s Peterkou kápnul do noty natolik, že s ním dokonce začne plánovat výlet do Jižní Ameriky. Tereza si z festivalu přivezla spoustu elánu i nápad na další kontroverzní instalaci v Ulici. Co na něj řekne Lumír, za kterým se nadšená Tereza ihned vypraví s žádostí o její povolení? 

Seriál Ulice (1986) uvidíte v pondělí 2. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:28
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:55

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat