Co dnes uvidíte v seriálu Ulice (úterý, díl 2002)

24.05.2011 | Seriály

Alex je pro všechny spolužáky exot. Spřízněnou duši v něm našla jen čím dál více uzavřenější a nešťastná Míša. Ondrovi i Báře se bude zdát divné, že zrovna Míša by si léčila zlomené srdce jiným klukem. Co se s jejich dcerou, a hlavně v ní odehrává, se ovšem nedozví... Možná je to vaše ulice. Možná jste to vy.

Míša ale zdaleka nebude jediným tématem, které nyní hýbe domácností novomanželů Krausových-Jordánových. Zároveň pokračují v hledání příhodného pozemku pro jejich dům. Když jeden téměř dokonalý naleznou, budou chtít, aby ho omrkla celá rodina. Jenže Míše bude nějaký pozemek ukradený. A to už bude na Ondru přeci jen silná káva... Zjistí Ondřej s Bárou, co se to s Míšou děje? A jak bude na Míšinu proměnu reagovat Jana?

Seidlovi prožívají hezké období. Liborova někdejší nevěra je zapomenuta, on sám přesvědčený, že veškeré dozvuky vztahu s Karolínou pomalu mizí. Jak dlouho tato domácí pohoda potrvá? Nepřižene se bouře kvůli Mikimu? Ten se totiž nechá Jirkou přemluvit k malému podvodu, aby se vyhnuli doučování s Kalinou. Podaří se klukům třídního ošálit?


Dokážu se vcítit, umím naslouchat a už léta vykládám karty!
Kartářka Lucie

Nyklová v noci nemůže spát z pomyšlení, jak málo stačí, aby se z nich stali žebráci. Díky Lumírově a Světlanině předmanželské smlouvě má v případě konce manželství z důvodu Lumírovy nevěry nárok na veškerý majetek pouze Světlana. Pro Lumíra bude existovat jediné řešení, jak o všechno nepřijít – Světlana se o Pavlině těhotenství prostě nesmí nikdy dozvědět. Jenže Nyklová bude na syna zároveň apelovat, že dítě je dar. Se Světlanou by se ho stejně nikdy nedočkal, a tak bude doufat, že se zachová jako chlap. Co konkrétně byl měl Lumír udělat? A jakou etudu dnes předvede Nyklové Pavla? 

Seriál Ulice (2002) uvidíte v úterý 24. května 2011 v 18:30 na Nově.
TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat