Přešlapy II (8) - Svatba

01.06.2010 | Seriály

Konečně je tu svatební den Adama a Radky. Jestli ale někdo očekává klasickou veselku s obvyklým průběhem, tak ženicha s nevěstou moc nezná.

Radce a Adamovi se patálie nikdy nevyhýbaly, organizaci obřadu má navíc pod palcem Petr. Tahle svatba je zkrátka jeden velký trapas. Ale naštěstí i krásný den plný velkých vyznání. A také řečnění a dlouho tajených přiznání.

Svatba Radky a Adama zamíchá kartami a dotkne se také dalších svatebčanů. V šoku nebudou jen Radčini rodiče. Pořadatelé oslavy David a Karolína mají vážný problém. A Jana s Petrem, co se měli domluvit už jen na rozvodu, možná začínají znovu. Aspoň v ložnici...

Tak bláznivou svatbu jste ještě neviděli! Adam s Radkou jsou už pěkně nervózní. Čas se chvíli vleče, pak zase kvapí jak splašení koně.

Radka se nemůže soustředit na svůj velký den, protože Karolína se jí svěřila s určitými pochybami ohledně manželovy věrnosti. Radka si to s hříšníkem chce vyříkat. Je to pro ni zásadní otázka, protože manželství přátel považovala za ostrůvek jistoty v bouřlivém moři partnerských vztahů.

Má cenu se vůbec vdávat? Na obřad přijeli i její rodiče. Nevěsta má s otcem vztah na bodu mrazu, a proto odmítne nabídku, že ji odvede k oltáři. Domluvila si to s Davidem. Jak to teď ale dopadne, když se právě dozvěděla, že podvádí Karolínu?

Adam má prozaičtější problémy. Poslední chvíle svobody tráví se svým svědkem Petrem, z nervozity se přejí a začne mít akutní střevní potíže. To mu ještě chybělo. A jak se dostat včas k oltáři, když Petr zapomněl objednat auto? Všichni už čekají jen na ženicha!

Svatební oslava se pořádá u Davida a Karolíny. Je to dar novomanželům. Karolína není spokojená se svými šaty, to však ještě neví, že bude řešit mnohem vážnější věci. Davidova nevěra s Jitkou se probírá cestou k oltáři i během oslavy na všech frontách. Jen Karolína zatím nic neví. Má jí to někdo říct?

David usoudí, že nejlepší bude přiznat se dřív, než všechno praskne, až to manželce vpálí mezi oči někdo cizí. Ale osvědčená taktika zatloukat, zatloukat, zatloukat by vyšla nastejno. Karolína je zraněná tak jako tak a Davida čeká oddělené lože.

Jana s Petrem se sejdou na svatbě. Jsou zase sami. Z Janina života definitivně odkráčel Robert, ještě ale stačil odtajnit Davidův románek. Ví, komu předal tak účinnou rozbušku. Petr se právě rozešel s učitelkou Hankou. Prý pro něj byla až moc dobrá. Stále častěji vzpomíná na živelnou a nedokonalou Janu.

Petr celý svatební den natáčí a připravil si proslov. Dušuje se před Adamem, že bude diskrétní. Adam má o přítelově taktu pochyby. Právem. Petrova řeč uvede do rozpaků Radku a šokuje její rodiče.

Nevěstě ujedou nervy a vykřičí před nimi i zbytek tajené minulosti. Je to ale Radčin život a právě se otvírá jeho nová, perspektivnější kapitola. Budoucnost bude jen taková, jakou si ji udělají.

TIP Bety: Sledujte i další své oblíbené televizní seriály na www.bety.cz/serialy






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat