Komentáře k článku

arabela 16.12.2010

Kdyz je to laska, proc ne. Mam ale z velmi blizkeho okoli zkusenost s babou, co byla o dvacet let starsi nez kluk, no hnus fialovej, lezla mu do postele, a to doslova, ohrabavala na pracovisti, az ji to musel dost durazne rict... ze fakt ne... rekla mu, ze ho miluje, a snad se i pokousela o to si ho vydrzovat... no pak z prace radsi odesla, kdyz se s ni prestal bavit. Zena by si hlavne mela vazit sama sebe. At se deje cokoli.

Kazak 16.12.2010

:-PJste fakt deb...!!!!!!!!!!!Chtel by rict jeste neco,ale vam,cesy to nepomuze,boguzel!Ale na stesti nam!!!!!!!!

Zdeněk 16.12.2010

Dámy, nechci Vám brát iluze a věřím, že i ze strany muže to může chvíli fungovat - ale věřte mi, že 99 % z nás inklinuje k mladším a krásným partnerkám.. Taky se mi dříve líbily starší partnerky..

Lucie11 Zdeněk 18.12.2010

Mám o 6 let mladšího manžela a funguje nám to velmi dobře,máme tři děti, oba máme stejné a nebo podobné zájmy a jsme spolu 21 let. A i oba naši synové si našli starší partnerky a nijak jim to nerozmlouváme. Důležité je, aby si oba rozuměli. A to že podle vás 99% dívá na mladší ženy tak snad i žena se ráda ohlédne po pěkném muži, ale to neznamená, že by se proto měl rozbít nějakých vztah, to máte dost mínění a soudíte pouze podle sebe, kde jste přišel na to, že i starší ženy nejsou krásné a přitažlivé!!

Lucie11 Zdeněk 18.12.2010

Mám o 6 let mladšího manžela a funguje nám to velmi dobře,máme tři děti, oba máme stejné a nebo podobné zájmy a jsme spolu 21 let. A i oba naši synové si našli starší partnerky a nijak jim to nerozmlouváme. Důležité je, aby si oba rozuměli. A to že podle vás 99% dívá na mladší ženy tak snad i žena se ráda ohlédne po pěkném muži, ale to neznamená, že by se proto měl rozbít nějakých vztah, to máte dost špatné mínění a soudíte pouze podle sebe, kde jste přišel na to, že i starší ženy nejsou krásné a přitažlivé!!

Zdeněk Lucie11 20.12.2010

Lucie 11, Vy si z mého textu vyvozujete něco, co tam není.. Psal jsem o tom, že se mi dříve líbily starší ženy a dodnes oceňuji to, když i starší žena vypadá hezky - v mém konkrétním případě to znamená, že je upravená a štíhlá. Jen konstatuji skutečnost, že jsem přesvědčen o těch 99 % mužů, kterým se líbí mladší ženy - a Vám pochopitelně přeji, ať Vám to vydrží..

Katka 17.12.2010

Je mně 53 let. Svého manžela, se kterým se znám asi 15 let / poznali jsme se při sportu /.Bydlíme spolu 7 let,manželství jsme uzavřeli před dvěma roky. Je o 11 let mladší. Vše funguje, jak má. Jsme šťastní a je to na nás vidět. Jen mne mrzí, že vše nezačalo dřív, mohli jsem mít ještě dítě. Máme společné zájmy, mluvíme spolu téměř o všem, nuda u nás není.

arabela Katka 17.12.2010

Tak to je krasne a preji, at to vydrzi, 11 let neni az tak tolik, kdyz zena vypada dobre, tak se to hned smazne... moje mama je o 5 let starsi nez tata, no neni to videt vubec a je to mezi nima super. Skoda, jak pisete o detech.... ale hlavne ze jste se nasli, mate jeste spoustu let pred sebou! Kdyz je laska, tak ten vztah muze byt stejny jako kterykoli jiny.... horsi je to sexualni haraseni, o kterem pisu dole... Urcite jste fajn zenska a vas muz to vi .)

Helena 18.12.2010

Tak moje životní zkušenost je taková, že jsem měla jednoho manžela o 10 let mladšího a druhého o pět let. A náš vztah? Dokud chlap miloval a prožíval něco nového, tak to bylo super, ale ve chvíli kdy už mu to začalo připadat všední, tak začal vztah ochlazovat a nakonec skončil. S tim co byl o 5 let mladší mám dvě děti, na které zapoměl a vůbec se k nim nehlásí a žije si nový život s novou manželkou a ten co byl mladší o 10 let, tak ten mi oznámil na třetí výročí svatby, že miluje svojí účetní a odstěhoval se. Oba začali hned druhý den žít jakoby se nic nedělo a minulost nebyla. Nyní mám přítele staršího o 8 let a nedám na něj dopustit. Ví co chce, chápe moji osobnost a bere mě takovou jaká jsem. Ten starší chlap vás bere jako rovnocenného partnera.

Bobina 18.12.2010

Mít nějakého Oidipáčka? Ani náhodou. Tací žijí v Liberci a Jablonci. Říkají že žena ví co chce a umí si o to říct, ale to je sex. Druhá strana je běžný život. A dělat "chlapovi" matku, pokud od něj chci, aby dělal otce mým dětem, tak to je trochu humus zvrácený. Vždy jsem měla starší chlapy, teď mám o 10 let staršího a je to fajn.On je rád, že má mladší přítelkyni než jeho vrstevníci (vrásčitý břuchatý matky) a já jsem ráda, že mám vedle sebe CHLAPA, o kterého se můžu opřít, s životníma zkušenostma, který ví co chce. Přeju všem "matkám", ať jejich partneři (spíše synáčkové) dozrají k tomu, že si najdou normální mladou hezkou holku s pevným tělem, která jim může dát děti, můžou s ní jít do společnosti a nemusí se vedle ní stydět. Ono je asi dost nepříjemný slyšet - A maminka přišla s vámi?

Fifinka Bobina 20.12.2010

A proč by mladší muž nemohl být oporou? Znám jich pár a mají víc rozumu než nějaký čtyřicátník...jo a taky vím,že některým mladým mužům dělá dobře,že mají zkušenou starší ženu...Bobinko,asi zřejmně nejsi atraktivní pro mladší muže a tak tu urážíš,i starší ženy jsou krásné a nemusí být vrásčité a břuchatý,...jo a koukni se třeba na některý 20.,ty někdy vypadají jak kdyby byli po pátem porodu...ať je mezi lidmi jakýkoliv věkový rozdíl,hlavní je, že jsou spolu šťastný ne?:-)

Angelina 19.12.2010

Věk je potvora,ale dá se přelstít. Můj manžel byl o 20 let starší než já. Mě bylo 18 a jemu 38. Vzali jsme se a prožili spolu nádherných 10 let. Byla to vážně jízda a báječná. Pak nás zasáhla smrt v rodině a nebyli jsme schopni spolu dál žít.Tak tragicky nás to zasáhlo. Odešla jsem od něj. 3 roky jsme nechtěla žádný vztah a bránila se tomu. Pak jednou přišel kluk, bylo mu 19-náct. Já oslavila 32 narozeniny. Čtyři roky, co jsme byli spolu, kdy jsme oba věděli , že nejde o perspektivní vztah, jsme si užili. Cítit se po třicítce jako dvacítka, a oprávněně , je zkušenost k nezaplacení. Kdo by nechtěl mít mozek třicátnice a vyvádět bláznivyny jako na střední škole? Nejen ,že to zvedne sebevědomí, ale je to krásně ztřeštěné. Mám to štěstí, že vypadám hodně mladě, i když mi táhne na čtyřicet. Vztah jsme ukončili až tehdy, kdy se začaly ozývat moje biologické hodiny a chtěla jsem dítě. Osud mi pak přihrál muže, nejnádhernějšího chlapa, co jsem kdy poznala. O 7 let mladšího... A jen díky tomu, že jsem před tím žila s o hodně mladším klukem, měla jsem tu odvahu mého současného, mladšího, muže vůbec oslovit. Baby,starší muž vás může hodně naučit, ale mladší kluk vám dá neskutečně nádherný a vzrušující život. Doporučuji tedy, učit se od starších, ale žít s mladšími.:-)

N 19.12.2010

Dobrý den, náhodně jsme četla ten to článek protože moje mamka, které je 36 má 18 letého přítele.Tak pokdu někho zajímá jak takovýto vztah vidíme mi děti, přečtěte si toto.Mamka je sním o března, když jsem se to dozvěděla nechápala jsem to. Pořád jsem brečela byl to po mne šok.Měla jsem pocit, že to proste nejde, aby spolu byli.Ale teď u jsem si na něj zvykla a jde to. Ale někdy mi dost vadí co spolu přede mnou dělají.Ale je mi blbé jim něco říct, protože můj otec se než se rozvedli k mamce choval dost hnusně.Občas bych toho přítele poslala někam, protože mi leze na nervy. Ale držím se. Mamce její přítel dost pomohl, ona je taková hodně zamlklá a když se něco děje raději ustoupí.Ale jsem celkem ráda, že s ním mamka je, protože je štastná. Ale moje sestra ho přímo nesnáší. Takže jsou doma občas problémy, protože ho bere tak, že když mu je 18 tak ho nebude poslouchat, když jí řekne, aby šla umýt nádobí.Závěr je takovýto- některé děti mladšího přítele mohou brát spíš jako bráchu jako třeba já. A nekteří ho mohou brát jako nepřítele. Jinak Vám přeji krásně Vánoce. :-)

Janina 01.02.2011

Také jsem měla o víc 5 let mladšího partnera. Kloučka, který se nechal opečovávat.Byl u mě pořád, měla jsem pocit, že mi má rád. Po měsíci ho to všechno přestalo bavit a byl pryč. Vždy jsem měla starší partnery minimálně o pět let. Myslela jsem, že nebude problém,když já budu ta starší. Vlastně mi ani nevysvětlil, proč odešel.Zmínil se, že by měl mít mladší ženu. Mrzelo mi to, protože předtím mu to nevadilo.

Tereza 21 07.03.2011

Je 21 let a příteli je 18, je ode mě o 2 roky a 3 měsíce.. Klape nám to a rozumíme si, což je nejdůležitější :-) Na to co říká okolí kašleme :-p:-P;-)

Mara708 Tereza 21 01.06.2011

Přesně tak ;-)

avada75 03.05.2011

:-) měla jsem manžela o 4 roky staršího a byl to ..jak to říct slušně...arogantní člověk,který spapal všechnu moudrost světa..po dvou letech manželství se z něj stal tyran..týral mě nejdříve psychicky a pak i fyzicky..vymanila jsem se z jeho spárů až když když jsem poznala o 6 let mladšího hodného "kluka" Jsme spolu sedm let,máme 4-letého syna a jsem ten nejšťastnější človíček na světě.Ten první mu nesahá ani po kotníky!!!!<3

npona 20.05.2011

Ráda se přihlásím k ženám,které mají mladšího muže,je mi 35 a mému muži 24,jsme spolu rok manželé a předtím jsme se znaly,takže jsem měla tu možnost ho poznat i po jiné stránce.Starší partnery jsem měla vždycky a proto mužu říci,že o věku to není.Mám dvě malé děti a je jim lepším otcem než ten biologický.Dámy nedejte na řeči okolí je to jenom na Vás,moc lidí nám to nepřálo,ale přežily jsme to a je nám spolu moc hezky.Máme tu výhodu,že já vypadám mladší a on starší,takže ten rozdíl na nás není nijak znát:-)Možná zatím,ale ty roky co spolu strávíme určitě za to budou stát.Ale kdo dnes má jistotu,že mu vztah vydrží do smrti at se starším,nebo mladším mužem?Duležité je si užít tu každou chvilku co jsme spolu a vidět,že děti jsou štastné a je to pro ně ten nejmilovanější tatínek!

samo sato 29.05.2011

je to vec názoru každy ma ini vstah poctatne je milovat a byt milovan mam 22 a pritelkine 36 a vsechno funguje a okoli serem nan:-P zavidi čo nevidi

Kara 05.06.2011

Mě je 21 a mému příteli je 17.... Vzhledově rozdíl vidět neni a všichni říkají jak se k sobě hodíme... Momentálně to je super... ale kdo ví, co bude dál... jestli spolu zůstaneme... Ale když je člověk šťastný, tak proč si neužívat *1*

Pavel 05.06.2011

Podle mého názoru věkový rozdíl řeší spíše ženy. Mě je 18 let mám 32 letou přítelkyni. sme spolu 3 měsíce a nemůžeme si stěžovat. Na začátku vztahu sme si ujasnili co od sebe čekáme, a všechno klape tak jak by mělo. A co se týče okolí...ať si trhnou hlavní je že my dva jsme šťastní nic jiného není přeci důležitější.

vzpamatujte se lidi 09.06.2011

tady se řeší starší lidi min. o 10 let..a ne ty vase ubohe 4 roky paneboze:Dto neni nic...jen se vam opravdu mužu smát, pobavil mě komentář, mě je 21 mému příteli 17 ...uvidíme co bude dál...4 ROKY JSOU HOVN*!!!>:(

xyz vzpamatujte se lidi 09.06.2011

presne tak, palec hore, tiež som sa pobavila - riešiť 3-4 ročný rozdiel je fakt zábavné!!! Ja mám partnera o 15 rokov mladšieho, zatiaľ nám to 3 roky klape ale ten článok má niečo do seba, lebo často uvažujem o tých veciach o ktorých sa tam píše

Katuška xyz 13.08.2011

Mne je 38 nooo skoro 39...partnerovi je 31...sme vo fáze zamilovanosti,takže nepremýšľam...je atraktívny a ja musím riešiť všetky ženy v okolí,kde sa objavíme...hoci ma uisťuje,že miluje iba mňa...moja kolegyňa podotýkam mladšia 26 mi povedala,že sa zamilovala do môjho partnera a dávala mu návrhy...Ten ju vysmial...verím mu...nikdy som nežiarlila..ale teraz...vie,že ma trápi vekový rozdiel,dáva mi najavo ako ma miluje...je božský..každú chvíľku trávime spolu...kúpila som mu baretku... okuliare s hrubými sklami a zapáchajúce tričko...smial sa do popuku a takto sme vyrazili do ulíc, držiac ma celý čas za ruku*1*...potvorka jedna...prestávam sa trápiť pre vek...radím všetkým užívajte si...je to zábava...nielen v posteli:-P

Tamara 09.06.2011

Ano,správně,tady se řeší starší lidé.Já mám partnera o 18 roků mladšího a jsme spolu již 5 let a klape to jako v každé normální rodině.Nezáleží na věku,ale na tom,jak se k sobě lidé chovají.Každý má svůj názor a nikomu ho neberu.

doktor Tamara 11.11.2019

zdravi mužu se zeptat jste stale spolu i po tolika letech

valkýra 09.06.2011

A co takhle rozdíl 18 a víííc /25-43/ .... a přece si rozumííí *1* záleží to všechno jen na přístupu těch dvou . Pokud si vše na počátku vztahu ujasní a jsou oba "za vodou" co se dětí týká .... proč nee ! *4* Když si ti dva pasují a vyhovují , rozumně se umí domluvit a vychází si vstříc .... mají respekt a toleranci jeden druhého , a navíc mají spoustu společných zájmů , názorů a tak ...... prostě mají se rádi a zbytek jim může jen tiše závidět <3

akim valkýra 05.10.2011

presne tak mne je 22 a moji pritelkyni 40 a funguje nam to super, dokonce premyslime o spolecnym diteti, jsme spolu skoro dva roky a hadky jsou unas taky, ale to udobrovani, hmmm, je to proste o respektovani toho druheho pak to muze fungovat

žena 09.06.2011

Na věku nezáleží a ti muži mají sílu a odvahu,když do toho jdou.Nejsou to žádní zbabělci,přiznat koho mají rádi.:-)<3:-)Ať je to kolik chce let,vždy na to okolí reaguje a záleží na odvaze jestli to ustojí.

mokrinka.lenka 01.07.2011

pratele ja sem starsi o 9let nez muj partner a sme spolu uz 6 let a klape to uplne stejne jako jinde jednou dole pak zas ne hore zadny vstach neni dokonalej a kdyby byl tak by to byla hrozna nuda vzdy si partneri vymeni nejakej ten svuj nazor a jeste dodam ze po 6 letech mame 23.7.11 svatbu tak opravdu nezalezi na veku ale co k sobe citi a maji si co rict to vse drzi vztah a jeste tolerance v urcitych mezich hi hi krasny den preji vsemXD

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat