Komentáře k článku

Zhrzená 28.09.2011

to je vpohodě, dvakrát nic je furt nic...

Soldy 15.07.2011

Abyste nedostala o halíř méně! Vsadím se, že kdybychom přiznali, že milenky milujeme více než manželky, tak by vám to bylo úplně jedno.

Lump 19.12.2010

Moje vlastní manželka mojí zásluhou letos od Ježíška dostane dárky asi za 5-6 tisíc, zatímco milenka ani za korunu. Přesto má se mnou moje milenka nesrovnatelně hezčí zážitky :-) Kristýno Vágnerová a další podobné, mohu to tak nechat nebo jsou prachy pro ženy zase tolik důležitější?:-))

Petra Lump 20.05.2011

ja mam milenca uz nieco vyse roka a kupuje mi malo darcekov..velmi malo....ale mne to vobec neprekaža.mame spolu krasne zazitky krasne dni a je nam spolu uzas krasne fantasticky a vobec niesu dolezite darceky ale ten pocit ze ho mam a ze sme spolu....a castejsie je somnou ako doma s rodinou a to je pre mna dolezite aj tak je pre mna dokonaly muž !!! , lebo on je dokonaly !!!!

Linda Lump 18.12.2011

Nejsou tolik důležité,ale když dáš jedné,tak dej i druhé.Nebo je to u ženy jen špatné svědomí?

Sandra D 17.12.2010

Tak to je můj případ, který se mi nechce právě řešit o Vánocích. Je to hrozný co se dneska děje s těmi chlapy, ale každopádně nezůstat u takového chlapa, tedy aspoň je to můj názor. Nepřeji to nikomu a ženský držte se co to víte. A hlavu vzhuru.>:(

Lida Sandra D 18.12.2010

Take mam smulu.Snazim se nesblaznit ale je to tezke.

Soldy Lida 15.07.2011

Aby jste se nepodelali, chapu, ze je strasne, kdyz vas nekdo podvede, sam jsem to zazil, ale takhle nadavat na chlapy?? Podle me maji obe pohlavi sve chyby, ale vy (zeny) jste ty co si neustale stezuji a uz me to fakt nebavi.>:(

Lenka H. 17.12.2010

A jsou skety, ze to jeste v dotazniku priznaji... Je nekde dostupny seznam tech, co anketu "podstoupili"???*2*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat