Komentáře k článku

andul 11.10.2011

jak se da zranit holka pri sexu?? me se to teda jeste nestalo a docela by me to zajimalo....diky za odpoved;-)

Simis 19.09.2011

Přesně ! :-)

ronny 06.09.2011

Bojí se hlavně ztráty erekce. Tato totiž nejde ovlivnit vůlí, takže pro určité procento mužů (ke stáří se zvyšuje) je každý pokus o styk sázkou do loterie. Opravdu není nic moc být v tomto závislý na něčem, co v podstatě nejde vůli vůbec ovlivnit, láska neláska, povaha atd nic nemá vliv...

Václav 19.08.2011

Laco, prosím Tě, Tvůj myndrák mě těžce udeřil přes hlavu. Příště piš mindrák, ať Tě mohu považovat za partnera k diskuzi.

Laco 03.08.2011

:-Dto je zajímavé asi mám smůlu na partnerky moc rád bych věděl kde jsou ty ženy co se nebojí experimentovat to co se tu píše to psala určitě ženská která má pravděpodobně náký myndrák nebo nemá sama štěstí a ty procenta si udělala z procent svých kamarádek které mají stejný problém jako ona

ubzed 04.07.2011

zajímavé. Jaký byl průměrný věk respondentů? Nějak mi tam totiž chybí položka - bojí se, že zklamou jako muži, tj. že se jim nepostaví, případně že budou předčasně.

verča ubzed 05.08.2011

přesně ... můj názor je ,že to je u nich asi na prvním místě.. bojí se aby se jim postavil atd..:-) ..

verča ubzed 05.08.2011

přesně ... můj názor je ,že to je u nich asi na prvním místě.. bojí se aby se jim postavil atd..:-) ..

gadž 16.06.2011

zajímavé je, že větší procento je u otázky uspokojení a napíšete tam, že je to procento velké, že si moc věříme a pak je menší procento u experimentování, ale napíšete tam, že jsme ,,srábotky,,. Trochu si protiřečíte ne? :))

kalich 16.06.2011

toto mate uplne spatne!!!!!!!!!!§>:(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat