Komentáře k článku

Sára 16.05.2011

Jestli někdo z Vás žije v ideálním manželství nebo vztahu..Vůbec Vám to nezávidím XD. Já bych takový vztah nechtěla za žádnou cenu. Nehádat se nebo něco podobného, to k tomu patří...a myslím si, že každý z nás se musí v něčem omezit..jinak by jsme si každý dělali, co chtěli..a to by potom nebyl vztah.

yvet.le 07.02.2011

tak to se moc nevidí ale podpoří to, díky:) já před nějkoau doobu byla s "ideálním", ale z ničeho nic je konec, a ačkoli jsme se z toho už sebrala, vím že někoho takového už nepotkám, ale i tak takový názor jako tvůj potěší.

arabela 07.02.2011

Idealni muz neexistuje? Tomu jsem jako hodne mlada verila a spokojila se s hroznym chlapem :-( myslela jsem, ze musim proste neco slevit ze svych naroku. A to byla chyba. Nasla jsem idelaniho muze. Je to dar a ja za nej dekuji. Preji to vsem, co po tom touzi. A pro rypaly - nezname se tyden, ale dva roky, nerandime v kine, ale jsme manzele. Lidi, muzete mit dokonaly vztah, staci trocha stesti a snahy dvou lidi. Tyhle rady "co delame spatne" mi pripadaji jako scifi. Nic z toho neznam, pripada mi, ze vztah s takovym chovanim musi byt sileny .-(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat