Nudný podzimní sex? Zapomeňte. Tyhle drobnosti nakopnou každý pár!

Krach vztahu nebo manželství? Erotická strnulost, mrtvý bod, vyhasínání vášně? I malé drobnosti dokáží velké věci. Jděte řešení naproti a hrajte si s obyčejnými věcmi – třeba se světlem. A co dalšího pustí do vaší ložnice svěží vzduch?

Málokdo je v dnešní době spokojen se svým milostným životem. Laxní partner, málo času, únava, péče o děti… Těch problémů je! Špatná zpráva zní, že většina nešvarů sama neodejde. A ta dobrá? Někdy i malé erotické novoty a změny zachrání rozpad mileneckého či partnerského vztahu. Čemu dát šanci?

Ochočení světel

Rada britské autorky příruček pro dospělé Lindy Sonntag zní trochu jednoduše, ale nutno říct, že tenhle tip má něco do sebe. „Milujete se raději při světle, nebo ve tmě? Ostré světlo je obvykle nepříjemné, věnujte tedy osvětlení v ložnici velkou pozornost,“ radí tahle odbornice a doporučuje, aby zdroje měkkého světla byly tak daleko od sebe, abyste si s partnerem viděli do očí. A kdyby jenom to.

„Zkuste do lampy našroubovat tmavě růžovou, červenou nebo dokonce černou žárovku. Oči si na jejich světlo snadno zvyknou, žárovky neoslňují a sálá z nich příjemné teplo,“ popisuje v publikaci Hry lásky. Tuhle její vychytávku zkusila čtenářka s přezdívkou Lucil, která se se svojí zkušeností pochlubila v jedné internetové diskuzi. Jak její pokus dopadl?

Fakt jsem tomu nevěřila, ale radikální změna osvětlení atmosféru úplně obrátí naruby. Zvlášť ta červená barva je burcující. Manžel mi po sexu řekl, že si připadal jako v nějakém bordelu. Ale v dobrém slova smyslu. Vzrušovalo ho to a příště chce zkusit jinou žárovku,“ otevřeně přiznává nadšená experimentátorka, jíž tahle novota přišla na pár korun. Oranžová, zelená, žlutá, modrá… K dostání jsou i led žárovky ve tvaru svíčky (na dálkové ovládání). Jedna stojí okolo 140 korun. Našroubovat, nalít dvojku vína a zapnout nějaký film. Nebo radši hudbu?

Muzika jako kulisa

Velmi často se stává, že tu správnou návnadu poskytne oblíbená hudba nebo jakékoli songy, které roztříští obvyklé ticho. Jelikož milování se zvukovou kulisou mnoho lidí prostě vnímá jinak, vyloženě se nabízí prostor pro pokusy. (Romantické kompilace si můžete stáhnout na internetu.) Hlavně se nebojte začlenit hudbu do své předehry.

Vědci z McGillovy univerzity v kanadském Montrealu jasně potvrdili souvislost mezi hudbou, vytvářením emocí a tvorbou neurotransmiteru dopaminu, který podle nich poskytuje stejnou radost ze sexu jako některé nelegální drogy, jak je uvedeno v časopise Nature Neuroscience.

Staré oblečení k likvidaci

Oprané tílko? Staré tričko? Ačkoli to zní trochu šíleně, a většinou se tyhle domácí outfity pro sex nedoporučují, svěží vítr do ložnice mohou přinést právě ony. Pokud se domluvíte s partnerem, že se s vyřazeným oblečením může nakládat podle libosti, změní to váš milostný zážitek k nepoznání. Roztrhaný oděv, zašpiněný od jídla, barev, lubrikantu… Hra na spontánnost probudí i spícího medvěda.

„Jednou jsem to zkusila a bylo to super. Milenec mi roztrhal všechno, co jsem měla na sobě, a to včetně kalhotek, a já na ten živočišný sex moc ráda vzpomínám. A nejsem sama. Občas doma slyším, kdy si to zase zopakujeme,“ směje se čtenářka Lenka, které tenhle nápad doslova zachránil vztah.

„Už to mezi námi nějak nebylo ono. Mě to v posteli přestalo bavit, jeho asi taky. Když jsme se navzájem svěřovali se svými pocity, trochu jsme se u toho opili. A kvůli tomu to vlastně vzniklo. Nechtěli jsme spolu skončit v posteli, ale prostě se stalo. A bylo to tak živočišné a šílené, že nám to připomnělo staré dobré časy. Teď jsme další čtyři měsíce spolu a zatím to klape,“ tvrdí Lenka, která je adeptkou i na další nápad.

Kroužky na penis

K vítaným zpestřením spojeným s malými náklady patří i silikonové kroužky na penis, které jsou všechno jen ne nudné. Výstupky, výčnělky, hrbolky, zajímavé reliéfy a vzorce na nich způsobí, že při milování nebudete vnímat penis jako starý známý. Jedná se totiž o slušnou erotickou masáž. Kde je seženete?

Stává se, že při troše štěstí je některé erotické obchody darují k nákupu, někdy se objevují i jako pozornost připojená ke krabičce s kondomy. Jinak je to investice od sta do tří set korun v případě kvalitnějších kousků. Novota a drobnost, pro kterou sice budete muset do erotického obchodu, i když jen virtuálně, se bude líbit jemu i vám. Tak proč to nezkusit nebo nenapsat Ježíškovi?

A jakými drobnostmi proti erotické nudě bojujete vy? Napište nám tipy pod článek!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat