Erotický dárek bez balení. Pár hmatů pro jeho mužství!

To nejkrásnější, co můžete partnerovi věnovat k Vánocům? Naprosto úžasnou erotickou masáž! Ne, nepotřebujete speciální kurzy. Vaše zapálení a chuť dělá asi tak 80 procent úspěchu. Co s těmi zbylými dvaceti procenty? Ty se skládají z malých triků. Prozradíme je!

Když se podíváte na různé průzkumy, kde muži odpovídají na otázku, co vlastně v posteli chtějí, drtivá většina odpovídá, že touží po milence, která je chce. A která se nebojí užít si.

K výčtu těch největších přání patří i iniciativa ze strany ženy a chuť nebát se zkusit něco nového. Tím „novým“ může být i naprosto jednoduchá, krátká erotická masáž, která se dá považovat za univerzální zbraň proti stereotypu.

Pravidla hry

Platí totiž, že by neměla být součástí každé milostné předehry (to aby nezevšedněla) a rozhodně se nemá dělat s očekáváním, že za ni dostanete něco na oplátku. Tahle masáž je dar bez úplaty. Věnujte ho tomu, na kom vám záleží! Proč?

* Milenec se v pozici nicnedělajícího bude cítit královsky pohoštěn.

* Sledovat vás při akci se mu každý den nepoštěstí.

* Převezmete odpovědnost za partnerskou aktivitu a tím mu ulevíte.

* Ukážete mu, že i po měsících či letech vztahu jste schopná udělat si na něj čas bez toho, aby on měl nějaký úkol.

* Užije si to. A vy ostatně taky.

Přípravné fáze

Olivový, mandlový, dětský olej, lubrikační gel (ideálně na bázi vody). Sáhněte po tom, co doma máte, vytvořte příjemně teplé klima, zapalte vonnou svíčku a požádejte partnera, aby si prostě jen lehnul na záda a nic neřešil. Ani teď, ani za pár minut. Vy si v hlavě opakujte hesla: uvolnění, relax, slast. Právě tohle je vaším cílem směrem k milenci.

Zahřívací kolo

Naneste olej do dlaní, zahřejte ho v nich a naneste na oblast třísel a stehen. Ta promněte a teprve pak jednou rukou pevně stiskněte penis u kořene, druhou použije k sevření „zbytku“ těla klacíku.

Pomalými, krouživými pohyby jakoby klouzejte zespoda nahoru. (Pokud máte od sommelierů odkoukaný trik, jak se otáčí zátkou při otevírání lahví, jste o krok napřed.) Až se dostanete ke špičce, rozevřete dlaň a hlaďte celou její plochu. Pak si chvíli dejte „voraz“, nemyslete na techniky, stisky, postupy, prostě jen vypněte, hlaďte milencův penis a všímejte si jeho reakcí.

Tip: Zkuste v okamžiku, kdy při pohybu vzhůru přejíždíte přes žalud, zesílit stisk.

První mezičas

Penis položte na jeho břicho špičkou k dvanácti hodinám a bříšky palců (nebo jednoho palce) přejíždějte zezdola nahoru. O obrácený směr se nepokoušejte do chvíle, než muž nedosáhne plné erekce. Zase na chvíli vydechněte a dejte si pár vteřin pauzu, ať z toho soustředění nezblbnete. Jemu to taky prospěje. (Při správné genitální masáži dlouhodobě udržujete milence v co nejvyšší hladině sexuálního vzrušení, ale nedovolíte mu ejakulovat.)

Tip: Větší pozornost věnujte oblasti, kde se žalud napojuje na tělo, nebo těsně pod ní. Jedná se totiž o velmi citlivou oblast, kterou někteří přirovnávají k poštěváčku.

Cílová rovinka

Na film Chobotnice z Čertovky si jistě vzpomínáte. Zahrajte si na ni a položte otevřenou dlaň na špičku žaludu a spusťte prsty jako závoj dolů kolem penisu. Při tomto chvatu, který připomíná chobotnici, tahy nahoru a dolů stimulují co největší plochu pánského rozkroku.

Tip: Nikdy nic nezkazíte tím, když se kromě penisu budete věnovat i jiné části partnerova těla. Velká většina mužů například vítá, když je žena během erotické masáže něžně políbí.

V této fázi pravděpodobně již nelze zadržet milencovo přicházející vyvrcholení. Pokud je tomu opravdu tak, zrychlete tempo jakékoli stimulace a zakončete masáž výstřikem. V případě, že se partner ejakulovat nechystá (třeba mu zdřevěněl, nebo patří k mimozemskému druhu bez erekce), pohlaďte střed svého zájmu a běžte najít skleničku vína. I tyhle konce jsou pro pány slastné! Užil si to i tak, nemějte obavy.

A co pod stromeček chystáte vy? Máte nějaké sexy překvapení?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat