Sexuální inventura. Naučte se novým kouskům. A začněte teď hned!

Na co se soustředit v novém roce? Udělejte něco pro svůj vztah a naučte se super hmaty a fígle, které všichni muži ocení od ledna do prosince!

Jistá britská studie tvrdí, že celých 88 procent novoročních předsevzetí skončí v „koši“. Je to snad tím, že si lidé dávají nereálné cíle? „Zhubnu 50 kilo. Najdu si miliardáře a založím s ním rodinu.“ Tak jistá spojitost tu je… A proto je lepší držet se víc při zemi a vybírat si taková přání, která jsou hlavně a výhradně možná.

Mezi takové patří i studium některých nových ložnicových kousků. Co v rámci hesla „nový rok, nové výzvy“ můžete podniknout? Vrhněte se na partnera a překvapte ho stimulací, která nemá obdoby! Co zkusit těchto šest vychytávek?

1. Líbání prstů na nohou

Ehm, nechutné? Při téhle představě se vám zvedá žaludek? Zvláštní. Zmínka o líbání mužských nohou se dá najít v klasické Kámasútře, která uvádí, že zrovna tohle je něco, po čem každá žena touží. Dobře, chápeme. Doba se změnila. Jenže efekt slasti ne!

Vykoupejte toho svého špindíru a věnujte se pokožce dolních končetin. Mimochodem, nachází se tam mnoho erotických bodů, takže hlavně líbání (převážně palců) otevírá mužům bránu do sedmého nebe! Stejně jako další trik.

2. Cucání šourku a varlat

Pánský rozkrok je něco jako tři v jednom. Dvě dělnické skořápky a nad nimi velký šéf, přičemž výplatu chtějí všichni. Šourek a varlata se musí cucat, sát, olizovat a líbat. Až se k tomu dostanete, klidně přidejte na intenzitě. Skoro až bolestivá stimulace v této oblasti působí mužům rozkoš. Ovšem co se týče varlat, jejich hnětení nebo cucání by mělo být velmi něžné.

A propos, víte, kolik je v naší republice šourků? Těch ryze pánských hodně, jasně, ale podle statistik Ministerstva vnitra České republiky z roku 2014 se jen 644 mužů může pochlubit tímhle příjmením…

3. Hra na vaginu

To takhle stáhnete pánskou předkožku, do druhé ruky si nadávkujete hodně, ale opravdu hodně lubrikačního gelu, spojíte bříško palce a ukazováčku – a vytvoříte něco jako ruční vaginu. Jezdíte si nahoru a dolů, třete obnaženou část penisu (především žalud a citlivé místo pod ním), tedy velmi věrně napodobujete jeden z nejběžnějších masturbačních návyků mužů. Každý si to takhle může udělat sám, ale od vás je to zatraceně něco jiného!

Variantou je i číslo, při kterém vy „držíte ruční vaginu“, přičemž partner do ní zasouvání svůj penis. Že by to pro něj byla nuda? 40 %. To je počet mužů, kteří si myslí, že uspokojujícího sexu se dá dosáhnout i bez penetrace. Kdo nezkusil, neuvěří…

4. Stahování předkožky

Většina mužů si nemůže vynachválit, když jim žena stahuje předkožku velmi, velmi pomalu a hlavně „co to nejvíc jde“ – tedy na doraz. Zkuste to u svého milence a vypozorujte, jestli i on patří k těm, kdo něco takového vyhledává!

5. Soukromý raut

Sexuologové i obyčejní lidé se shodují, že mezi sexem číslo jedna a dvě existuje velmi výrazný rozdíl, a tím je zaujatost. Právě ta dělá z normálního zážitku ten úžasný. Berte to jako mustr. V posezonním výprodeji kupte vaječný koňak nebo původně drahé šampaňské, které je teď za polovic, a dochuťte partnerův penis nevídaným způsobem. Až budete tu mňamku slízávat, pochopíte, proč to mnohé ženy už léta praktikují… (K ochraně povlečení nebo gauče použijte starý ručník.)

6. Oddalování výronu semene

Dosahovat vyvrcholení bez výronu semene prý patří k největším tantrickým zážitkům. I když váš milenec nebude mít pro takový trénink pochopení, zkusit, jakého to je, když se orgasmus oddaluje, prostě musíte…

Vždy, když to bude nutné, by měl milenec svůj penis vytáhnout z pochvy tak, aby v ní zůstal jen žalud. Poté se chvíli čeká, pak zasouvá zpět dovnitř. Obměňujte způsoby laskání a nedovolte, aby se sperma dostalo ven. Už jen ten pocit, že někdo nemůže „bouchnout“, vás oba přivede do varu.






Celkem 10 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat