Smyslná koupel. Proč právě teď skočit s milencem do vany?

A je to zase tady. Apríl! Proč právě v dubnu je důležité, abyste s milencem hupsli do vany? Důvodů je hned několik. Tak otočte kohoutkem a přivítejte začátek sexuálně lechtivějšího období. K čemu vám to bude?

Podle lidové pranostiky ještě v dubnu člověk sedí za kamny. Čeká nás, jako každý rok, aprílové počasí, za které může rozhraní mezi zimou a létem. Připravte se na déšť, slunce, sníh, bouřky i kroupy. Kazí vám tyhle výkyvy náladu? Spravte si ji společnou horkou koupelí, která vás zahřeje po těle i po duši! Nebudete litovat…

Párová zábava pro dospělé. Každoroční?

Udělejte ze společného koupání něco zvláštního a slavnostního. Na oslavu jara, sexu i partnerství. Připravte si svíčky, hudbu, vonné oleje, nebo okvětní plátky růží.

Mimochodem, společná koupel se může stát jedním z vašich každoročních partnerských rituálů, který podle psychologů významně posiluje pevné základy každého vztahu. Jak postupovat?

Zajistěte, aby vás nikdo nerušil. Bude-li to nutné, zamkněte dveře, nebo se společně vykoupejte klidně i uprostřed dne, kdy je byt prázdný.

Předem si k ruce připravte ručníky (mohou být nahřáté od topení) a měkké župany, do kterých vklouznete po skončení smyslné seance.

Myslete na pohodlí. Voda pokožku vysušuje, nalijte proto do lázně nějaký zvlhčující prostředek (může být i pár kapek olivového oleje nebo nějaké pečující pěny). Kroupy za oknem vám budou fuk!

Umyjte se dostatečně namydlenou žínkou a užijte si i smyslné mytí vlasů voňavým šamponem. Zhluboka se nadechněte a představujte si, jak voda odplavuje veškerý stres a starosti. (I takhle krátká meditace bude účinná, pokud do ní dáte všechno.)

Spojte smyslné koupání při svíčkách či romantické hudbě se stříháním pubického ochlupení. Na příslušné partie naneste dostatek holicí pěny a opatrně se pusťte do díla. Až skončíte, žiletku předejte partnerovi, ať se předvede. Může vám vykouzlit i nějaký líbivý tvar.

Uvolněte se nejen psychicky, ale i fyzicky. Nejsnazší cesta do relaxačního pásma vede přes masáž ztuhlých a napjatých svalů v oblasti ramen. Od nich se přesuňte k pánvi, nebo k oblastem, na které běžně „tam na souši“ nemáte odvahu (nohy, řitní otvor a podobně).

Končí se pochopitelně klínem. Ale platí pravidlo, že milencův rozkrok by pro momentálně aktivnějšího partnera měl být přístupný až v momentě, kdy je dostatečně uvolněný a připravený přijímat péči. Dřív by to bylo trochu kontraproduktivní…

Vystupňujte vzrušení. Po dokonalé očistě, uvolnění a podvodní masáži tekutým mýdlem můžete (ale nemusíte) přejít ke vzájemné masturbaci nebo pohlavnímu styku s jarním nádechem. Abyste překonali nevýhody stísněného prostoru, budete muset trochu experimentovat, ale to k tomu patří – zvlášť když nejste dědici hotelového impéria. Hlavně v průběhu vašich soukromých hrátek nezapomínejte pravidelně dopouštět teplou vodu. To je důležitější než malá vana.

Po ukončení celého rituálu si oblečte huňaté župany. A bude-li to jen trochu možné, jděte si lehnout. Uvidíte, že tenhle horký způsob vítání jara vás oba ukolébá k příjemnému spánku. Pokud se tak náhodou nestane, můžete volné minuty využít podle libosti ještě k zakončující dohře. Obvyklými zábavami ve chvíli, kdy se dvojice zklidňuje a žár sexuálního napětí uhasíná, jsou pití nápojů, poslech hudby, rozhovory nebo něžné hlazení. Tak hezké jaro…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat