5 nesmyslů o chlapech, kterým musíte okamžitě přestat věřit

Muži a ženy spolu žijí od počátku svého bytí. A přesto jsme se ještě stále nenaučili jeden druhému docela rozumět. Naše světy jsou často tak odlišné, že ještě stále věříme nejrůznější mýtům, které se o opačném pohlaví šíří i na počátku 21. století.

A které největší nesmysly o mužích by měly konečně jednou provždy zmizet?

1. „Muži se nezajímají o osobnost ženy, jde jim jen o tělo a o sex!“

Ano, většina mužů se vyspí se ženou jen proto, že se jim líbí její postava. A ano, atraktivita ženy je pro ně velikým lákadlem. Ovšem pokud hledají partnerku pro život, nikoli na jedinou noc, pak se rozhodně velmi pečlivě pídí i po tom, co má žena „v sobě“. Jak se chová, jaké má názory, co ji zajímá, jak se umí bavit, zda má smysl pro humor, jak je inteligentní… Samotná prázdná krása muže nedokáže připoutat, a pokud, tak rozhodně ne na dlouho!

2. „Muži nestojí o ženy s dětmi!“

Najdou se nejspíš i takoví, ale drtivá většina nemá problém být tátou dětem, které biologicky nezplodili. Určitě máte ve svém okolí někoho, kdo prožil úžasné dětství právě díky nevlastnímu tátovi. Pokud muž ženu miluje, bude s největší pravděpodobností milovat i její děti.

3. „Muži nechtějí chytré ženy, ale hloupoučké husičky, díky kterým si budou moci zvedat sebevědomí.“

Ne. Muži si pro život hledají ženy sobě rovné, tedy i v inteligenci. Co jim vadí, jsou ženy, které mají jako životní cíl dokázat svým mužským protějškům, že jsou jasně lepší a chytřejší než oni. V takovém případě muži zařadí zpátečku. Nikdo nechce být ponižovaný.

4. „Když mě muž miluje, musí mě brát takovou, jaká jsem, nemusím se mu v ničem přizpůsobit.“

Jistě, muži vás milují takovou, jaká jste, ale to neznamená, že musíte ustrnout ve stavu, v němž se právě nacházíte a který vyhovuje jen a jen vám. Nikdo neříká, že se máte kvůli muži měnit, to vůbec ne, ale společný život vyžaduje řadu kompromisů.

5. „Muži mají rádi o dost mladší ženy!“

Samozřejmě se najdou muži, kteří si libují ve vztazích s výrazně mladšími ženami (někteří v rámci tzv. druhé mízy, kdy opouštějí své partnerky a hledají mladší), ale rozhodně to neplatí pro všechny, jedná se spíše o menšinu! Pokud žena muže zaujme, její věk nijak zvláště neřeší. Ovšem neměla by ho příliš řešit ani ona. Mladistvost není o věku nebo plastických operacích, ale o přirozenosti, radosti ze života a mladistvém myšlení!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat